code
Dobro znana faca
- Tu od
- 30 Ožu 2008
- Poruka
- 2,192
Da a navodno ide 5 uzoraka ako se ne varam po parceli bolje kupit za to kalcij pa razbacat.
Da su malo pametniji džaba bi trebalo biti
Uzima se 5 uzoraka , ali to na kraju bude sve jedan uzorak.
Da a navodno ide 5 uzoraka ako se ne varam po parceli bolje kupit za to kalcij pa razbacat.
Da su malo pametniji džaba bi trebalo biti
Uzima se 5 uzoraka , ali to na kraju bude sve jedan uzorak.
Po uzorku. Jel tako Bobiću?
Da ali meni ne rentabilno parecele od 3000 do 5000 m2 .
Sad gledaj koliko bi koštalo previše.
Jednostavno na deset parcela se ne isplati za to kupim podsta kalcija i ureje.
Ja da imam deset uzoraka odjednom barem 3 bi mi radili gratis,,,
Da se razumijemo, sa firmom iz linka nemam apsolutno nikakve veze osim sto mi godisnje odrade uzorak ili dva,
Možda kod tebe da je tako kod mene razmislio bi ovako se ni ne umaram niko ne radi pa neću ni ja.
Ko meni plati moje po pravoj cijeni sve moram skoro pa džaba prodat da ne propane.
I onda njima da platim uzorak 450 kn.
Jednostavno moraš biti lud i ovako mi malo zarade ostane sve pišem na papir.
Možda kod tebe da je tako kod mene razmislio bi ovako se ni ne umaram niko ne radi pa neću ni ja.
Ko meni plati moje po pravoj cijeni sve moram skoro pa džaba prodat da ne propane.
I onda njima da platim uzorak 450 kn.
Jednostavno moraš biti lud i ovako mi malo zarade ostane sve pišem na papir.
Za vrhunski posel je nužna analiza tla, a meni je to za malu parcelu preskupo pa improviziram. Na koncu bum možda imal slabiji odnos uloženo-dobiveno nego da sam dal zemlju na analizu, ali tak sam ovaj put odlučil.
To je u redu ako je njiva podjednake struktura tla. No, kaj ako je zemljište po mjestima različito od pjeskovitog do ilovasto-glinastog? Onda takav mix uzoraka nije baš efikasan. Barem se meni tako čini.