• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Kapitalna ulaganja

• Temu pokrenuo Mister x
  • Datum prvog posta
T

tomonh

Guest
Prije par dana dobio za nadopunu kapitalnih 2/o9.
Traže me od prijašnjih kapitalnih potvrdu od banke dali redovno otplačujem kredite...

G

gjurostrasni1

Guest
Pozdrav svima!
Prvo da li je dug za 2008 predviđen u kešu ili repromaterijalu?
Drugo šuška li se nešto kad bi počele isplate :scratch

code

Dobro znana faca
Tu od
30 Ožu 2008
Poruka
2,136
gjurostrasni1 kaže:
Pozdrav svima!
Prvo da li je dug za 2008 predviđen u kešu ili repromaterijalu?
Drugo šuška li se nešto kad bi počele isplate :scratch

Suška se,bit ce do lipnja 2011,bar je tako dogovoreno.Nemoj ocekivati to skoro.

H

Hrvoje_cvangic

Guest
ljudi jel itko spominje srugi mjesec 2009??oce bit sta od toga?''

josip123

Aktivni član
Tu od
3 Svi 2009
Poruka
1,334
ma to će biti brzo ako je 02.2009.,ja sam predao u 11.2009. dok na mene dođe red i država bi mogla bankrotirati. :blackeye

H

Hrvoje_cvangic

Guest
ma nece bankrotirat..predobro je njima da bi oni dopustili da drzava bankrotira..imam i ja jos zahtjev u 6 mjesecu 2009 podnesen za traktor..a taj je vaziji puno..hh

T

tomonh

Guest
Ove če isplatit 2008 i 2009. prve zahtjeve,a ostali sljedeču godinu

T

tomonh

Guest
Da na strojeve iz 2008, a ovi krajnji zahtjevi 2009 na sveto nigdarjevo...

M

MOCO

Guest
Koliko sam ja razumio, cijela 2008 i siječanj 2009 su isplačeni-osim onima koji nisu uredno otplačivali kredit.
Za ostatak 2009 godine zahtjevi trebaju biti obrađeni do kolovoza i za taj iznos seljak dobiva opet vaučer kojim će moći vratiti dio kredita-nema love više!
Ove je god.u proračunu predviđeno nekih 300 mil.kn za kapitalna, a zahtjeva ima u vrijednosti od preko 900 mil.kn. KUŽITE!

C

ciganek1

Guest
Jučer došlo rješenje o kapitalnim ulaganjima a zahtjev predan početkom 1. mjeseca 09.

M

mali seljak

Guest
ja također dobio riješenje danas u kojem piše da trebam dobiti lovu i koliko ali ne piše u kojem roku koliko se čeka za isplatu

K

Kordunas

Guest
kolega mi dobio riješenje za kapitalna u petak predao 20.1.2009

code

Dobro znana faca
Tu od
30 Ožu 2008
Poruka
2,136
Hoce li biti u skorije vrijeme nesto slicno kapitalinim ulaganjima?

zvonis01

Član
Tu od
2 Ožu 2009
Poruka
792
kako nam je stanje biće vratite što ste dobili a i ono što niste:twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Najnoviji postovi

Na vrh