Hrvoje_cvangic kaže:jesi dobio novce,ili samo rjesenje da su obradili zahtjev?? mi smo isto u drugom mjesecu predali pa nista jos..
DELO1 kaže:TX 75 može broj da i ja probam nazvati, makar da vidim jesu li papiri ok , nisam još ni jednom zvao a predano lane u 4 mj upravo sada godina dana
HVALA....
baustelac99 kaže:Pozdrav društvo
Imam nekoliko pitanja u vezi povrata kapitalnih ulaganja
1) Dali još uvjek postoji povrat kapitalnih za kupnju strojeva ili su ga ukinuli zbog krize
2) Gdje se obratiti za povrat kapitalnih (koji uredi) i koji su uopće uvjeti da se dobije povrat kapitalnih
3) Dali je na neki nači uvjetovano kakva se mehanizacija može kupiti (npr dali netko tko ima 5krava i 3ha zemlje može tražiti povrat kapitalnih za traktor od 100ks)
4) Dali se povrat dobiva samo za mehanizaciju kupljenu na kredit ili i za keš, te koliko je povrat
Znam da vjerovatno većina odgovora već piše u ovoj temi, ali mi je previše čitati 40 postova.
zvati, zvati, zvati ... svaki put zapisati ime i prezime osobe s kjom se razgovara i sto se razgovara, svaki se put pozvati na prethodni razgovor i tako nekoliko puta .... nazalost, jedini nacin komunikacije sa Ministarstvom poljoprivrede i relevantnom Agencijom za placanje .......Hrvoje_cvangic kaže:nismo zvali ,ali morat cemo..jer cudim se da nismo nis dobili,posto su svi dobili.. :scratch