• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Kapitalna ulaganja

• Temu pokrenuo Mister x
  • Datum prvog posta

Mrk

Član
Tu od
30 Stu 2008
Poruka
201
Stiglo rješenje za isplaćena kapitalna ulaganja u drugom mjesecu.

H

Hrvoje_cvangic

Guest
jesi dobio novce,ili samo rjesenje da su obradili zahtjev?? mi smo isto u drugom mjesecu predali pa nista jos..

TX75

Dobro znana faca
Tu od
5 Srp 2007
Poruka
1,272
Hrvoje_cvangic kaže:
jesi dobio novce,ili samo rjesenje da su obradili zahtjev?? mi smo isto u drugom mjesecu predali pa nista jos..

Također predali u 2.mj lane i također još ništa

Zvao sam ih neki dan da provjerim kakvo je stanje, kaže papiri svi uredni, ali da se čeka neka komisija koja mora još 'pregledati' sve.

DELO1

Član
Tu od
9 Ožu 2009
Poruka
378
TX 75 može broj da i ja probam nazvati, makar da vidim jesu li papiri ok , nisam još ni jednom zvao a predano lane u 4 mj upravo sada godina dana
HVALA....

Mrk

Član
Tu od
30 Stu 2008
Poruka
201
Isplata je bila 26.02.2010.a zahtjev predan 16.12.2008.rješenje stiglo 08.04.2010. godine.

TX75

Dobro znana faca
Tu od
5 Srp 2007
Poruka
1,272
DELO1 kaže:
TX 75 može broj da i ja probam nazvati, makar da vidim jesu li papiri ok , nisam još ni jednom zvao a predano lane u 4 mj upravo sada godina dana
HVALA....

evo probaj nazvati na neki od ovih brojeva, pa na kojem budeš imao najviše sreća :roll:

01/6002-817
01/6002-822
01/6002-776
01/6002-787
01/6002-790
01/6002-791

ja sam zvao više puta, većinom zauzeto ili se nitko ne javlja, ali bio uporan i saznao što me zanimalo :)
sretno :)

S

skolan93

Guest
Hrvoje_cvangic kaže:
ista od kapitalnihg???
meni su poslali da moramo nadopunit zahtjev za kapitalna jer smo se žurili što prije poslat
tako da se nadam da će bit nešto od toga

H

Hrvoje_cvangic

Guest
kad si predo??mi polovinom drugog mejseca 2009 i nis jos..

S

skolan93

Guest
uh oko tih kapitalnih mi je skoro srce stalo jer smo saznali da će ih ukinut i brzo smo se žurili poslat bilo šta pa onda oni traže da se naknadno pošalje to što već fali

tata je predao 23.11.2009. dan ili dva prije isteka roka za slanje

H

Hrvoje_cvangic

Guest
ak je tako ja iimam dva zahtjeva,,jedan je podnesen u drugom mjesecu,a za traktor u 6..i jos nista..a ti predo u 11 i vec dobio..sad vis enis neznam..kako to oi rade?'

S

skolan93

Guest
tako ti to sve u našoj državi (ne)funkcionira

i ta kapitalna su najbolji primjer za to jer su ih htjeli ukinuti preko noći i samo reći nema više kapitalnih da što više ljudi izvise i da si stave sebi više u džep,a seljaci i razvoj zemlje i gospodarstva-ko vas j...

baustelac99

Aktivni član
Tu od
5 Sij 2009
Poruka
606
Pozdrav društvo
Imam nekoliko pitanja u vezi povrata kapitalnih ulaganja
1) Dali još uvjek postoji povrat kapitalnih za kupnju strojeva ili su ga ukinuli zbog krize
2) Gdje se obratiti za povrat kapitalnih (koji uredi) i koji su uopće uvjeti da se dobije povrat kapitalnih
3) Dali je na neki nači uvjetovano kakva se mehanizacija može kupiti (npr dali netko tko ima 5krava i 3ha zemlje može tražiti povrat kapitalnih za traktor od 100ks)
4) Dali se povrat dobiva samo za mehanizaciju kupljenu na kredit ili i za keš, te koliko je povrat

Znam da vjerovatno većina odgovora već piše u ovoj temi, ali mi je previše čitati 40 postova.

B

Balboa

Guest
baustelac99 kaže:
Pozdrav društvo
Imam nekoliko pitanja u vezi povrata kapitalnih ulaganja
1) Dali još uvjek postoji povrat kapitalnih za kupnju strojeva ili su ga ukinuli zbog krize
2) Gdje se obratiti za povrat kapitalnih (koji uredi) i koji su uopće uvjeti da se dobije povrat kapitalnih
3) Dali je na neki nači uvjetovano kakva se mehanizacija može kupiti (npr dali netko tko ima 5krava i 3ha zemlje može tražiti povrat kapitalnih za traktor od 100ks)
4) Dali se povrat dobiva samo za mehanizaciju kupljenu na kredit ili i za keš, te koliko je povrat

Znam da vjerovatno većina odgovora već piše u ovoj temi, ali mi je previše čitati 40 postova.

1) ovo drugo..bit će natječaj (neee) :lol:
2,3,4)savjetodavna služba,nova mehanizacija, može i keš a povrat je :?:
al sve ti to nije niš dok čobi-won-kenobi ne objavi natječaj, a neće tako skoro..

Btw, jel nekome šta isplaćeno ovih dana ili svi samo rješenja dobijaju?

H

Hrvoje_cvangic

Guest
jel dobio ko bar obavijest da su pregledani papiri?'mi jos nis,a u drugom 2009 smo predali..

TX75

Dobro znana faca
Tu od
5 Srp 2007
Poruka
1,272
Hrvoje_cvangic kaže:
jel dobio ko bar obavijest da su pregledani papiri?'mi jos nis,a u drugom 2009 smo predali..

ste probali zvati na koji od onih brojeva gore što sam napisao ?
na nekom od tih brojeva ( ovisi na koji uspostaviš vezu ) možeš saznati da li su ti pregledani papiri

daniel2356

Član
Tu od
14 Svi 2009
Poruka
550
Hrvoje_cvangic kaže:
ja sam isto u drugom 2009, i dobio obavijest o nadopuni prije jedno 3-4 mjeseca.

H

Hrvoje_cvangic

Guest
nismo zvali ,ali morat cemo..jer cudim se da nismo nis dobili,posto su svi dobili.. :scratch

T

tomonh

Guest
Mi također imamo iz 2/2009 i prije 2 mjeseca smo nadopunili,neznam dal se sastalo povjerenstvo

Smiljan

Aktivni član
Tu od
5 Ruj 2007
Poruka
1,840
Hrvoje_cvangic kaže:
nismo zvali ,ali morat cemo..jer cudim se da nismo nis dobili,posto su svi dobili.. :scratch
zvati, zvati, zvati ... svaki put zapisati ime i prezime osobe s kjom se razgovara i sto se razgovara, svaki se put pozvati na prethodni razgovor i tako nekoliko puta .... nazalost, jedini nacin komunikacije sa Ministarstvom poljoprivrede i relevantnom Agencijom za placanje .......

Najnoviji postovi

Na vrh