• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Kapitalna ulaganja

• Temu pokrenuo Mister x
  • Datum prvog posta
H

Hrvoje_cvangic

Guest
jos uvijek na cekanju ha??? :scratch :scratch :scratch

T

tomonh

Guest
Čuo sam da bi za kapitalna trebali dobit vaučer pa ga mjenjaš u banci ili čekaš pare,a tako i sa ovim mjenicama pregovaraju sa bankama

H

Hrvoje_cvangic

Guest
da,al to za 2009 godinu..bar sam tako cuo..a za 2008 da bi kao isplatili..sad nek daju bilo kako..nece skodit nista... :)

H

Hrvoje_cvangic

Guest
ili mozda koji mjesec??sve otezu pa tako ce i ovo?? :twisted:

H

Hrvoje_cvangic

Guest
svi se nadamo,ali nada je kurva da izvines..tako da.. :twisted:

TX75

Dobro znana faca
Tu od
5 Srp 2007
Poruka
1,272
goga123 kaže:
TX75 kaže:
goga123 kaže:
Gdje je opet zapelo oko povrata kapitalnih ulaganja. Zahtjev sam predala 29.01.2009. a odnosi se na završenu investiciju u 2008. godini.

Mene također zanima, predao sam zahtjev 3.2.'09 no još ništa.
Biti će valjda, jednog dana :D

Javim se svakako na forum kada budem nešto saznala. Zvala sam Agenciju za plaćanje u Zagreb. Odgovor :prošli ste prvu i drugu kontrolu a sada se čeka komisija. Interesantno je što predmet više nije u nadležnosti kolegice koja obrađuje zahtjev a u čijoj je nadležnost ne zna se. Pozdrav

Kod mene danas stiglo ''rješenje''. :partyman:
Isplata do 6.2011.

S

skolan93

Guest
Kod mene danas stiglo ''rješenje''. :partyman:
Isplata do 6.2011.

kod mene isto :gitarist: :partyman: :partyman: :partyman: :gitarist:

daniel2356

Član
Tu od
14 Svi 2009
Poruka
550
i meni stiglo još nekidan, valjda se bude moglo to unovčiti kod banaka pa da dobijem lovu odma...

TX75

Dobro znana faca
Tu od
5 Srp 2007
Poruka
1,272
MATIJA CASE kaže:
josip123 kaže:
u kojem mjesecu ste predali zahtjeve za kapitalna?

isto pitanje i od mene... :D

03.02.'09

živili!

H

Hrvoje_cvangic

Guest
to je super..znaci sad bi i ja trebao dobit..ali zanima me imamo dva zahtjeva, za 2008 smo predali polovicnom drugog mjeseca,a za 2009 smo predali polovinom 6 mjeseca..e zanima me sad ocemo dobit to sve,ili samo ovo. :scratch :scratch :scratch :scratch :scratch

MaTiJa NH

Dobro znana faca
Premium
Tu od
6 Kol 2008
Poruka
1,906
ehaj...onda bi i ja moral dobiti jer smo predali isto u 2.mjesecu 2009 godine

Dado121

Aktivni član
Tu od
14 Kol 2010
Poruka
2,118
Zanima me dali se dobiva jos kapitalna na novokupljeni stroj ili traktor??

M

MOCO

Guest
Zanima me dali se dobiva jos kapitalna na novokupljeni stroj ili traktor??

pa lega gdje ti živiš?!
kapitalna su ukinuta , sada će se samo povremeno objavljivati natječaji za dodjelu bezpovratnih sredstava za određena ulaganja-pa je tako neki dan završio natječaj za ulaganja u farme za nesilice ( ili tak nešto,nije me zanimalo pa nisam podrobno čitao).

Uglavnom, pozdravi se s novim traktorom na stari način.

Najnoviji postovi

Na vrh