A
aljmas
Guest
Ak ti nije problem napiši koj si broj predmeta da se orijentiram kad bi mogo ja doči na red. Hvala ti unaprijed.
kada si ti predao
ja sam zadnji dan
a nisam još ništa dobio
Ak ti nije problem napiši koj si broj predmeta da se orijentiram kad bi mogo ja doči na red. Hvala ti unaprijed.
kada si ti predao
ja sam zadnji dan
a nisam još ništa dobio
ha,ha i ja sam zadnji dan točnije zadnju minutu u 14:55 predao zahtjev na šalteru osobno u ministarstvu. tako da ču naj vjerojatnije zadnji i dobiti riješenje.
dobio danas odluku datum isplate 1.12.2011. predano 20.4.2009. tak da moram s tim u banku ko bu docekal jos cjelu godinu samo koju ima ko predlog koja je banka najbolja za te stvari
da najmanje uzima provizije
prvo provizija na vaucer pa provizija na prijevremenu djelomicnu otplatu kredita pa neki manipulativni troskovi
uzet ce sigurno prek 10 posto
ne nisam ništa dobio nikakve obavjesti ,tamo negdje u 10 mjesecu sam zvao u agenciju za plačanje, čak sam nakon 3 sata telefoniranja uspio dobiti nekog lika koj me utješio, na pitanje kada bi od prilike mogao doći na red moj predmet kaže on:" a ko bi to mogo znat kad prije tebe ima još 5000 zahtjeva a svaki dan se riješi 4-5 zahtjeva. A obradi se 20-30 predmeta."
znači tri godine ovim intezitetom
a jel se zna da li ima nekoh novih kapitalnih za podizanje voćnjaka
01/6002700 + puno sreče i to je to
-21.01. zvala me gospođa Maja da ispravim adresu u upisniku pod hitno jer papiri idu na povjerenstvo (znači bit će ovih dana) ona predpostavlja da bi rješenje trebao dobiti do kraja drugog mjeseca inače papire sam predao 10.05.2009., pa se nađeš tu negdje ...
i ja sam dobio u srijedu riješenje o kapitalnima, isplata isto 30.6.2012, odnio u banku i poplatio kredite za par mjeseci......