nisam dobio vaučer nego rješenje da je zahtjev odobren i isplata do 01.12
a što če ti nova kapitalna kad još nisu ni stara isplatili a niti imaju pojma od kuda če ih isplatit. država nema love i to je problem , a natječaji mog biti svaki dan "0 bodova" ako nema isplate keša.
MISLIM DA NISI U PRAVU
meni je svejedno kada isplate dobro isplate
nikada mi uplata nije sjela u krivom trenutku
para je para
a da ne kazem kada bi imali mogućnost da slomimo za doprinosima i porezima
iako sam i ja skeptičan odkle bi oni mogli isplatiti kapitalna do 30.06
Ma da puno ne raspravljamo u pravu sam iz slijedečeg razloga :
Ako čovjek ili firma ili netko uđe u investiciju od xxx kuna i u početku napravi projekat ili poslovni plan koj drži vodu prođe u banci ili slično a nakon realizacije projekta iznenađenje. kapitalna se čekaju 2 ili 3 godine.Konkretno uložiš u nešto 100.000,00 kn na kredit kamata je ako imaš sreče oko 9,5- 11% kada uračunaš povrat kapitalnih ulaganja cca 35.000,00 kn i odbiješ od glavnice koju si posudio računica izgleda pristojno . Ali kada kapitalnih nema a sa njima si računao e onda je računica jako J..... ili po domači rečeno J.... ježa u leđa. jer ti je narušena likvidnost tok novca je nepravilan i odudara od projekta. To tvrdim iz iskustva na vlastitoj koži i vjerujte uopče nije ugodno. Druga priča su oni što kupuju traktore od 150 ks a rade 20 jutara zemlje i drže 20 krava ili 200 bekona ili 50 bikova več 3 generacije pa na taj način izbjegavaju plačanja poreza na dobit kao tobože investiraju. Njima je sve jedno kad dobiju kapitalna bitno da nekad dođu samo daj bože u sječnju tak da se stignu kroz godinu potrošit da se ne plati porez i tako u krug.
dobio danas odluku datum isplate 1.12.2011. predano 20.4.2009. tak da moram s tim u banku ko bu docekal jos cjelu godinu samo koju ima ko predlog koja je banka najbolja za te stvari
da najmanje uzima provizije
prvo provizija na vaucer pa provizija na prijevremenu djelomicnu otplatu kredita pa neki manipulativni troskovi
uzet ce sigurno prek 10 posto