johabica
Iskusan lik
- Tu od
- 8 Tra 2012
- Poruka
- 4,529
Pitanjce,, dal se dobije rabat kad bi se naručila cisterna 5000 litara nafte?? jel zna ko možda?
Malo kasnim,ali da reknem-kada je moj suprug pred koju godinu pitao za dovoz u dvorište,rekli su da plavac ne može-moraš ići na benzinsku.A osim toga,niti nemoj željeti dovoz u dvorište.Nama su godinama dovozili ložu,nekada za centralno,a kasnije za plastenike.I bili smo desetak godina jako sretni,dok nismo u plastenike stavili baždarene plastične rezervoare.Pa došli oni,točili,na cisterninom brojčaniku pisalo 1000 litara,a na bačvi na crti 860 litara.I vele oni-gotovo.Kako pobogu gotovo,pitam ja,pa gdje je još 140 litara.E smo se posvađali,nisam im platila dok nisu napunili do oznake 1000.A nisu dok nisam rekla da iz dvorišta neće izači prije nego dođu i inspekcija i policija i dva susjeda kao svjedoka.I prijavila sam ih INI.Kasnije su nam slali zagrebačku cisternu,ti su bili podnošlijvi,falilo je tridesetak litara do tisuću,to smo tolerirali,ali sada ne bih ni to,jer to je sada dvijesto kuna.A koliko su nam ukrali u petnaestak godina,za kuću smo svake godine uzimali 4500 litara.I po dvije za plastenike.Bolje da ne razmišljam.Zato više nikome ne vjerujem.