• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Koji kombajn kupiti?

MF 698 t

Aktivni član
Tu od
16 Velj 2012
Poruka
1,649
Kod mene ima u selu far M 66,jako dobar kombajn,isplati se pogledati i kome treba kupiti si ga.

MF 698 t

Aktivni član
Tu od
16 Velj 2012
Poruka
1,649
Mislim da je oko 3500 eura.Blizu ste mene pa navratite,stroj je sigurno dobar i sačuvan,mislim da je i na njuškalu.

Gunjo1

Član
Tu od
21 Lip 2014
Poruka
220
Mislis da jedan m66 vrijedi toliko...?
Ja ga nagovarama za onu m1000 iz pozege za 20000kn...

cevo

Član
Tu od
20 Tra 2014
Poruka
88
Jesi to gledao onaj Fahr Mdl sto se na njuskalu prodaje sto je hrpu toga odradio i sad kao zbog bolesti ne moze zavrsiti... Koja je cijena za taj stroj?

gledo sad na njuskalu, to je taj, kaze da ne ide ispod 1000e

Dado121

Aktivni član
Tu od
14 Kol 2010
Poruka
2,118
Na slikama jedno a uživo drugo,gledali smo tako 3-4 kombajna na slici su tip-top a uživo kad bolje pogledaš samo ljepo oprana i ispolirana stara kanta.
Sumnjam na ovog da je uvežen iz njemačke za 9000€,jer je tamo jedan bio okrenut na bok i sav slupan pa mislim da je to taj pošto sam doznao da je otišao za RH. Ako je to taj na kojega mislim onda čovjek zaradi lagano 5000€ minimalno. Takvi kombajni su večinom po 25 000€,tako da i cijena mi je malo sumnjiva.
Čini mi se da je kombajn ofarban jer se sjaji ko pisanac,što se tiće zahvata takav nam odgovara,veći nikako.

Posljednje uređivanje:

NEWHOLLAND

Iskusan lik
Tu od
15 Srp 2010
Poruka
5,597
Neki dan sam ga vidio u oglasu i odma mi je bio sumnjiv. Po slovima bi rekao da je obojan, valjda ih nisu 100% pogodili.

Gunjo1

Član
Tu od
21 Lip 2014
Poruka
220
Ja sam ga isto vidio prvi dan kad je izasao...intresantno u svakom slucaju,a i bar je dobro ofarban... Nadam se da ce netko otici uzivo pogledati pa podjeliti utiske sa nama.
Heder 3m najbolji i za cestu i za dvorista,i jos skines 15kj dnevno.
A nije li to isto kod onog tipa sto je prodavao onaj 2685 isto bio dobro ofarban,netko se u ranijim postovima raspitivao? Isto mjesto je u pitanju ali ne mogu garantirati da je isti korisnik.

Dado121

Aktivni član
Tu od
14 Kol 2010
Poruka
2,118
Neznam koji lik ga prodaje mislio sam da neko od vas zna,da nejdemo bzvz ga gledat.
Gore u Njemačkoj je bio isti takav kombajn sa lijeve strane sav pomotan jer je bio na boku,cina mu bila 9000€,zvali smo i kroz 3 dana je prodan tu kod nas okolica zagreba,pa si mislim dali to nije taj isti,lik ga popravio i zeli zaradit velku lovu.

dfranc

Član
Tu od
5 Velj 2015
Poruka
59
Gledao sam ga usput,pošto mi je skup,ali samo površno, i bio je u garaži,tako da baš i nisam mogao bolje pregledat.Gazda nije bio kod kuće.Danas sam ga zvao,išao bi za17000 eura.Trebate pogledati,ja dosad nisam imao DF,samo ,JD,clasove,Mf,a sad imam Ihc 431,i najboje bi mi pasao još jedan,sačuvan do 1500 rs.Lp

http://www.njuskalo.hr/kombajni/kombajn-ihc-431-oglas-11518917

Dado121

Aktivni član
Tu od
14 Kol 2010
Poruka
2,118
Daj mi reci dali je farban,znaš nešto više o njemu,svaka informacija dobro dođe.
Samo df dolazi u obzir,nekupujem ja nego šogor tako da nemam previše utjecaja na to kakav će se točno kupit.

dfranc

Član
Tu od
5 Velj 2015
Poruka
59
Nisam baš sigurn,pošto je bio u garaži,a nije me ni zanimao,jer ja tražim nešto jeftinije.Nazovite gazdu,meni je rekao da ima 2000,sati,mada to nemožeš znat,još je rekao da se je malo negdje naslonio,jer se i na boćnom limu malo vidi.Lp

Nazovi me ako hoćeš ,imaš broj na mom oglasu na njuškalu.

Posljednje uređivanje:

Dado121

Aktivni član
Tu od
14 Kol 2010
Poruka
2,118
Hvala ti,budemo kontaktirali gazdu ili se možda i zaletimo vidjet ga.

dfranc

Član
Tu od
5 Velj 2015
Poruka
59
Pošto smo zemljaci,ja sam iz Donjih Sređana mogli bi zjedno,pogledati par kombajnića,mada sam u ponedjeljak prošao Zg, i Sisak.Lp

Dado121

Aktivni član
Tu od
14 Kol 2010
Poruka
2,118
Šogor kupuje,kad veli da idemo gledat onda idemo,ja neču kupovat pa nemam namjeru ić ni gledat na svoju ruku,samo kada vidim neki dobar oglas onda mu kažem za to,ai informiram se ako mogu da nejdemo bzvz gledat stroj.Nije hitno potreban,jer još stari kombajn nije prodao,ali ako neki uleti dobar za manje novaca zašto ne.

Najnoviji postovi

Na vrh