Zanima me mišljenje o kombajnu Deutz Fahr M660
Pozdrav... nov sam u temi i intresiraju me vaša mišljenja i iskustva o ovom kombajnu??
Treba novi hladnjak, rezervar nafte malo pušta i dotjerati limariju sa zadnje strane... 1800€
Slažem se sa postom gospodina VuckoH, ali ga moram i dopuniti. Te kombajne koje ste Vi izabrlali su davno prošli punoletstvo i neki delovi su davno prestali da se proizvode za obe marke. Te delove morate praviti i ne smete mnogo da odstupate od projektovanih mera jer će se pojaviti novi otkazi na koje niste planirali.
Dobro si napisal. Za tako male površine nema računice.To je tačno da se ljudi rešavaju starih mašina samo da se reše bede i da neko drugi ulaže u njih. Kada imate toliku površinu pod žitaricama možda je jeftinije da platite da Vam neko pokosi nego da mašinu koristite dva dana, a pripremate tri dana i onda stoji godinu dana. Pošto te mašine nisu male zauzima Vam neku površinu zemljišta i cele godine se okrećete oko nje. Ovo je za razmišljanje! Nemoj opet da bude da sam nešto napisao kako drugima odgovara!