• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Koji PLUG za koji TRAKTOR ???

• Temu pokrenuo Rajtek
  • Datum prvog posta

Imt 542 De lux

Dobro znana faca
Tu od
28 Kol 2010
Poruka
1,234
Širina brazde nema veze sa širinom gume nego koliko daska gura zemlju.primjer 650 guma ne gazi brazdu ni na 12 cola ali plug ima dugačke daske,orao sam sa 520 gumama i isto nije gazilo brazdu

Lee Champa

Iskusan lik
Tu od
9 Tra 2019
Poruka
10,720
A orao bi:
Pijesak
Ilovaču
Ili nešto između ili onaj komentar/savjet koji smo već dali na ovoj temi. Čitaj onda pitaj.

damba1977

Novi član
Tu od
20 Ožu 2024
Poruka
3
A orao bi:
Pijesak
Ilovaču
Ili nešto između ili onaj komentar/savjet koji smo već dali na ovoj temi. Čitaj onda pitaj.
A nešto između, srednje teška zemlja, nije pijesak, al nije ni ilovača...

damba1977

Novi član
Tu od
20 Ožu 2024
Poruka
3
Širina brazde nema veze sa širinom gume nego koliko daska gura zemlju.primjer 650 guma ne gazi brazdu ni na 12 cola ali plug ima dugačke daske,orao sam sa 520 gumama i isto nije gazilo brazdu
E sad sam tek smotan ko sajla... na što onda treba paziti da izbjegnem gaženje brazde? Dužinu daske?

Najnoviji postovi

Na vrh