• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Koji PLUG za koji TRAKTOR ???

• Temu pokrenuo Rajtek
  • Datum prvog posta

AntonioJD

Iskusan lik
Premium
Tu od
24 Sij 2009
Poruka
3,543
Bivši Vogel, nemreš puno fulat. Mislim da su u tri brazde većinom XM, XMS ako uzimaš novi pa da ga naručiš.
Ja sam imao WST 430 rešetkastu, bio sam zadovoljan sa tom daskom, a isto je sada i sa punom, mislim da je WXH 400.

MilanZetor

Iskusan lik
Tu od
7 Lis 2011
Poruka
6,696
Odlično. Ima kolega iz Slavonije takvog kaže da odlično radi u težoj i u lakšoj zemlji. Ako imam mogućnost uzeo bi dužu dasku za teže zemljište.

AntonioJD

Iskusan lik
Premium
Tu od
24 Sij 2009
Poruka
3,543
Nisam mogao puno birati, bio je takav kakav je bio. Ja sam zadovoljan i u lakšoj i težoj. Jedina stvar bi još bila bolja u težoj da imam onaj produžetak brazde, a s obzirom da nemam nekad se vrati zemlja natrag u jarak.

Najnoviji postovi

Na vrh