Manfred123
Član
- Tu od
- 8 Kol 2015
- Poruka
- 60
Evo ako neko zeli kupiti kokosi hrvatice jednogodisnje mjesan jarebicasti i crveni soj, odlicno nose, 9+1 jednogodišnjih i 5 pilenki sa 2 pjetlica iste strosti za samo 700 kn.Zainteresirani javite se na pp.
Zainteresiran sam za uzgoj kokoši hrvatica zasada imam ograđeno za dva jata pabi otoga krenuo. Prvenstveno me sad zanimaju jaja za osobnu uporabu ali bi tražio i poticaj. Koliki je poticaj po jatu? koliko treba biti ograda visoka? kodmene je 140cm. Koliko košta selekcija od hpa, gdje naći piliće? Dali ima puno papira za uzgoj, dali su uvjeti uzgoja strogi? Nadam se odgovorima.
Pozdrav svima,
evo malo čitam vaše postove o hrvaticama pa me zanima općenito par stvari-pored Zadra imam teren s nasadom aronije i došao sam na ideju da bi stavio određeni broj kokoša na teren. Na terenu je kamp kućica tražim po netu kako bi ju morao uredit za kokice međutim dajte recite što osnovno morqa bit unutra. Takođe me zanima kolike su "štetočine" obzirom kad aronija dođe na plod hoće li to pozobat pa ja ostanem bez ploda... i ne znam kad bi ih pustio po cijelom terenu bi li ih "potamanile ostale beštije kojih ima... Teren je ograđen ali je mreža relativno rijetke samo za zaštitu od ovaca...
hvala unaprijed