• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

KOLINJE - - - izrada suhog mesa, kobasica i ostalih stvari od mesa

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
28,484
Baš bi te štel videti kak se daviš s tim :D:

MilanZetor

Iskusan lik
Tu od
7 Lis 2011
Poruka
6,311
Inače koljemo oko 5 komada, cca tonu mesa ukupno. Ove godine je bilo nešto više, sta bude viska prodace se, za kobasice uvijek imam kupaca :). A i ima nas, nas 7 je u kući.

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
28,484
Tona čvaraka?
Eeee, to se već da pojesti :D:

gabro

Član
Tu od
4 Kol 2013
Poruka
860
Koja je ovo gadarija,kako ih nije sram,pa i ta svinja nešto znači ovo je degutantno!!!
Ekipa se nalokala i ubila svinju i prema njoj se odnose bez poštovanja i zbog ovoga bi ih strpao u zatvor jer se tako ne ponaša čovjek prema mrtvoj životinji a pogotovo ne prema hrani!!!:mad:

Fendt939

Iskusan lik
Tu od
26 Stu 2014
Poruka
1,376
Seljačine žešće na videu...volio bih da njega netko tako zakvači pa čupa po podu...

kawasaki0201

Aktivni član
Tu od
16 Sij 2011
Poruka
3,143
@gabro tu se u potpunosti slažem sa tobom, ako več i nisu imali kak ga dobit u breg onda su barem mogli glavu zvezat na hidrauliku dignut i garant bi išlo u breg ko po špagi, a ovo je samo iživljavanje. Koliko je smješno, toliko je još više žalosno.

ARNO

Dobro znana faca
Tu od
10 Sij 2011
Poruka
1,585
Za takvo vučenje se ne veža za prve noge već za zadnje , ako se već mora , a brijeg je takav da ni sam ferko ne bi izašao bez gice i problema , istina lakše bi izašao da ju je metnuo u gajbu i gore na brijegu nastavio posao , nije on ni sam očekivao da će tako ispasti , a onda su tu još nađe i neko sa mob,

nino6110

Aktivni član
Tu od
19 Srp 2014
Poruka
1,496
Ovi kaj su vukli svinju mi nisu nimalo jasni....

A gle ove... kak se gazda postavil na 0:20:icon_e_biggrin:
[YT]https://www.youtube.com/watch?v=T9jo2n52UOo[/YT]

MARIETO88

Član
Tu od
22 Lis 2013
Poruka
349
Sama činjenica da ih ima hrpa i to ne slabih dečki je sramota. Da su je svi zajedno uhvatili i krenuli uzbrdo prije bi došli gore nego ovako pa i sa deset pauza...

Poslano sa mog SM-G920F koristeći Tapatalk

NEWHOLLAND

Iskusan lik
Tu od
15 Srp 2010
Poruka
5,597
Meni su maznuli 200+ kg bravca, kroz garazu pored traktora, strojeva, kombajna, utovarili ga na glavnoj cesti i nista.

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
28,484
Kak misliš - ništa?
Institucije (ne) rade svoj posao?

Najnoviji postovi

Na vrh