• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

KOLINJE - - - izrada suhog mesa, kobasica i ostalih stvari od mesa

kawasaki0201

Aktivni član
Tu od
16 Sij 2011
Poruka
3,143
Pa kolega ZJ, ovo je Hrvatska. Uhvatiš lopova, čekaš policiju i onda te još tuži za protupravno lišavanje slobode.

NEWHOLLAND

Iskusan lik
Tu od
15 Srp 2010
Poruka
5,597
Nismo ni prijavili. Cemu? Kad su nam drva sjekli u sumi, odvezu tanka, debela ostave i alat, susjed naide u meduvremenu, prijavi, napravi se halabuka i ovi se naravno nisu vratili. I tad ih nisu mogli nac iako su i tragove i alat ostavili, a mogli su ih samo pustit da im sami dodju.
Ista ta policija mi je odnjela apeenca koji je bio parkiran medu traktorima, na vlastitom posjedu, kao zbog nepropisnog parkiranja [emoji15]. Nebi nikad ni javili, nego sam od prijatelja saznao da je kod njih u stanici, pa smo sami otisli po njega. Jesenas mi arapi setaju po dvoristu, zovem ih, ladno me odj...Malo sam otisao nasiroko, no mislim da je ocigledno zasto nisam zvao.

AntonioJD

Iskusan lik
Tu od
24 Sij 2009
Poruka
3,387
Meni su ukrali na stotine litara goriva, jedanput ga stari skuzio, mrak, kisa i ovaj uspio pibjeć, stari zove policiju, kaže da ste ga udarili prvi, krivi ste...

Philby

Član
Tu od
21 Tra 2014
Poruka
530
Namlatiti ko vola u kupusu, a ako mu pane na pamet da zove policiju praviti se blesav. Nikad ga nisam vidio, ništa mi nije ukradeno i gotovo.

zgzac

Dobro znana faca
Tu od
3 Kol 2012
Poruka
2,737
Ljudi dragi, a kaj se vi čudite !?! Mom prijatelju su ukrali kotao iz kleti. Došla policija ( znam da je prvo početno slovo imena veliko, ali to je .... policija ) napravili zapisnik i otišli .... Igrom slučaja su uhvatili lopova svima nam poznate lopovske "manjinske populacije " ( svaka čast vrlo rijetkim iznimkama ) i dopeljali kotao u stanicu. Pozvali vlasnika na prepoznavanje, on potvrdio da je njegov ( a poklapa se i u opisu zapisnika ), poslali ga doma dok oni riješe papirologiju, a kad je došao po njega .... kotao nestao iz policijske stanice ..... i nikome ništa ...

bhorv

Dobro znana faca
Tu od
26 Ruj 2008
Poruka
2,661
Dečeci....ajde pređite na temu o vicevima. Nemojte trovati ovako lijepu temu.

Prilozi

• WP_20151207_006.jpg
    WP_20151207_006.jpg
    57.8 KB · Pregleda: 161
  • WP_20151207_007.jpg
    WP_20151207_007.jpg
    54.1 KB · Pregleda: 160

jlukaci7

Iskusan lik
Tu od
1 Velj 2012
Poruka
2,720
Dečeci....ajde pređite na temu o vicevima. Nemojte trovati ovako lijepu temu.
Ja donesem Luk za ovu drugu deliciju i za vuru vremena sam prek brda kod tebe naravno i pletenku za okrepu :icon_kidra::icon_jook:

bhorv

Dobro znana faca
Tu od
26 Ruj 2008
Poruka
2,661
Ha ha-- a gde ste bili dok se trebalo hrvati s pajcekom da se dobiju ove delicije.

Matek89

Aktivni član
Tu od
5 Tra 2013
Poruka
149
simbioza divljeg i pitomog pajceka... sa trunkom konjetine :biggrin:

Prilozi

• IMG_0016.jpg
    IMG_0016.jpg
    54.1 KB · Pregleda: 175

kawasaki0201

Aktivni član
Tu od
16 Sij 2011
Poruka
3,143
Jel trebaš možda biokemićara za kontrolu kvalitete uz dodatak domače kapljice? Ja se dobrovoljno javljam, reference imam u cijelih svojih 112kg!

Marko1986

Dobro znana faca
Tu od
12 Ožu 2009
Poruka
872
Ljudi imam ideju pa komentirajte ako netko ima konstruktivan savjet. U podrumu kuce imam jednu prostoriju od cca 6 kvadrata i nekih 185 cm visine. Podrum je do pola ukupan u zemlju i s vanjske strane ima 10 cm stiropora. Imam namjeru obloziti tu prostorijicu i iz unutra sa stiroporom barem 8 cm.bi li jedna prosjecna kucna klima mogla odrzavati temp pogodnu za drzanje auhog mesa preko ljetnih mjeseci???

Philby

Član
Tu od
21 Tra 2014
Poruka
530
Nemoj ni slučajno unutra stavljati stiropor, to će sigurno pomoći da se stvara vlaga u prostoriji. Što se tiče ostalog valjda će se javiti neko stručniji ko može odgovoriti.

Najnoviji postovi

Na vrh