• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

KOLINJE - - - izrada suhog mesa, kobasica i ostalih stvari od mesa

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,901
Nisam bas sve, ako odmah kreneš nebuš zakasnil.
A 20 deka parizera ti je mala mera za nas dvojicu. Čak i ako ti nebus jel.
Nisam ja od onih kaj dojdu u dučan i kupe 7-8 deka u pol kruha.

iwanho

Iskusan lik
Tu od
30 Lis 2008
Poruka
8,670
Evo, nisam stigel prije.

Bravo. (y) 👌🥰

Baš takve obožavam kaj se skup držiju. vjerujem da su slani taman kaj treba žeđ gasiti, ali ne s koktom.

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,901
Bravo. (y) 👌🥰

Baš takve obožavam kaj se skup držiju. vjerujem da su slani taman kaj treba žeđ gasiti, ali ne s koktom.
Ja čvarke ne solim, stavim malo (od oka) kad se peku i meni su taman kad se stisnu.

Nemre to tak!
A zalijevati? Pa ti Muha znaš da se sve treba podmazivati
Čovek je iz dalekog, znači najzdravija tekučina na svijetu se more dobiti za podmazivanje.
Poslje bu bilo Muha je kriv kaj su mi vozačku zeli...

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,901
Luka imaš ili ja ponesem 🤪🤔
E jebi ga.
Neko je bil brži od tebe, a ti probaj pogoditi ko je taj?
Donesel je kruh i luk pa smo malo zagrizli.
Luka i kruha je ostalo :ROFLMAO:

Deda Marek

Iskusan lik
Tu od
25 Pro 2021
Poruka
2,584
Jedino je ZJ mogel biti brži. Al trebal mi je dati fora razliku v kilometraži 🤣. Ili je neko Tomosa vužgal🤔. I on je blizu

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,901
Nisi ti njega prestigel..... nema šamse :ROFLMAO:
Ali, bum ja tebe prizval kad se ispod ove peči nekaj skuha. Samo nemoj nikom reči da upravo kuham ;)

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
28,668
Mogel si komotno (ak si na me mislil)...
Do sad sam drva pilil, pa bi bil stigel...čak i da si @jlukaci7 pokupil usput :ROFLMAO:

llmb0611

Iskusan lik
Tu od
11 Ožu 2013
Poruka
1,815
1000015878.jpg
Nakon 14 dana u rasolu...2 dana dimljenje...budzole i spek koji ce ostati vani ide jos 1-2 dana...ostalo ide u tiblicu ili skrinju...

Na vrh