• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

KOLINJE - - - izrada suhog mesa, kobasica i ostalih stvari od mesa

Deda Marek

Iskusan lik
Tu od
25 Pro 2021
Poruka
2,614
:hahah::ppozdrav:Ne skačite pred rudo. Poslije hladnog dima trebaš drot kefu. Onda nije meso,nego sajhe(čađa). @lijeskakc ti kruha, @jlukaci7 ti luka ,a ja bum narezal nekaj s toplog dima. Ak vam nebu valjalo,navek postoji parizer 🤣
Edit poberete i Muhu i ZJ-a,da nebi bilo da se osvećujem za čvarke :hahah:

Posljednje uređivanje:

llmb0611

Iskusan lik
Tu od
11 Ožu 2013
Poruka
1,864
Razlikuju se nacini susenja...ja isto polako lozim, drvo po drvo...pazim da temp ne prelazi 40-45°C..uz toplinu ide i dim...nemam cisto hladni dim...
zkj tak? zato jer sam tak naučil od svog dede koji je na taj način sušil i meni tak paše...

jlukaci7

Iskusan lik
Tu od
1 Velj 2012
Poruka
2,780
Danas bil malo u obilasku našeg vrlog Međimurja i napali se na sušenu pancetu čvarke,gemišt uredovno kupil kilu luka dva kruha i za svaki slučaj u bunker demižonku najavim se ja dedi Mareku da to sve lepo pripremi da dolazim kad ono brus kaže on ništa s tog biti neče pošto ekipa ni u kompletu.Veli on tebe i lijesku bi zbilja trebalo prihraniti a onu ostalu dvojicu treba na dijetu.Od silnih suza ipak smo druženje od 20 minuta zalijali sa ovim

Prilozi

• 20250108_153455.jpg
    20250108_153455.jpg
    36.1 KB · Pregleda: 25

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,997
Bome lijepo posušeno, a još ljepša tekstura 👏
Ja bi bil sretniji da ima malo više hrane za ovo crveno, ali tak je kak je.

Danas bil malo u obilasku našeg vrlog Međimurja i napali se na sušenu pancetu čvarke,gemišt uredovno kupil kilu luka dva kruha i za svaki slučaj u bunker demižonku najavim se ja dedi Mareku da to sve lepo pripremi da dolazim kad ono brus kaže on ništa s tog biti neče pošto ekipa ni u kompletu.Veli on tebe i lijesku bi zbilja trebalo prihraniti a onu ostalu dvojicu treba na dijetu.Od silnih suza ipak smo druženje od 20 minuta zalijali sa ovim
Za tih 20 minuta druženja (da je kompletna ekipa bila na okupu) jedino kaj bi uspeli isprazniti je demižonka.
Pošto smo nas četiri kokakoličari znamo kome bi pripal taj zadatak :ROFLMAO:

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,997
Aha, pogotovo kad bi ja jezik razvezal :ROFLMAO:
Kad umrete (jer jedino onda bute vremena imali) javite dan, vuru i lokaciju i ja sam tu (y)

Najnoviji postovi

Na vrh