• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

KOLINJE - - - izrada suhog mesa, kobasica i ostalih stvari od mesa

llmb0611

Iskusan lik
Tu od
11 Ožu 2013
Poruka
2,693
Moji jos uvijek rade s mlijekom, ja radim bez...mozda su mrvicu svijetliji ali me to ne.muci...bitno mi je da polako pecem i da budu hrskavi i prhki...ne zamaram se s bojom...mogu reci da sam se sad vec polako ispraksiral i da su mi manje vise uvijek jednaki...svi koji ih probaju vele da su fini...bitno je dobro narezati da su otprilike jednaki, onda se jednakomjerno ispeku...

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
31,174
Takvi su najbolji, samo kaj su lagani. Zato neko opreznije stiska da budu masniji ;)
Vidiš koja je cjena čvaraka po dučanima, a kad se samo setim kak su prije dvadeset, a i više, let u lokalnoj mesnoj industriji na kartone kupovali za cucke hraniti.

Viduka OPG

Iskusan lik
Tu od
23 Velj 2019
Poruka
3,794
Pajcek od 200kg, s tim da su tu izvađena komplet rebra, a više ne bum tak radil, samo bum kosti povadil View attachment 86700 View attachment 86701
To je roba, vidi se da vrijedi,međutim to za vađenje ribara se ne slažem, zato što u te šupljine od rebara uđe sol, pa se ščagori presuši i onda kad ideš načeti pancetu taj dio ionako moraš očistiti. Mislim da je ovo sasvim uredu IMG_20210110_103101.jpg a rebrica tako fino dođu u fažolu ili kiselom zelju.

Na vrh