• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

KOLINJE - - - izrada suhog mesa, kobasica i ostalih stvari od mesa

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
31,247
Tak je bilo zapakirano. Ovo nije friška roba, ta se malo odmorila zamrznuta i narezana.
Na godinu, ako bumo živi i zdravi, i ako bumo imali kaj, bumo probali odvajati ;)

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
31,247
Gotovo zaa ovo leto.
Ovak izgledaju bez mlijeka i bez luka, samo sam posolil špek prije pečenja. Zakaj, nemam pojma, tak mi oduvek delamo.
Malo sam probal jedne manje stisnuti, druge jače pa da vidimo razliku mada ovi sitni su bili manje stisnuti ali su se probali i vele da su dobri. Kad su bili topli bili su premasni.
A ovo u staklenci je onaj talog kaj je dole bil. To bu stari skakal od veselja sutra kad mu donesem... odmah pe krupirušu peči.

Na vrh