AF kombajni
Moj kombajn je CASE 1660 E. Motor Navistar 190 KS, bunnker 6500 litara, heder za žito 4.2 M, adapter za kukuruz case 5 redova (premali), hidrostatski prijenos snage na prednje kotače, tri brzine mjenjač. God. proizvodnje negdje oko 1989 (kombajni proizvedeni poslije 1990 imaju Cummins motore, ali godište 1990. sa cumminsom ne preporučujem). Kombajn posjedujem 6-7 godina kupio sam ga u Njemačkoj neispravnog, popravio uz pomoč nekih prijatelja sa interneta (forum samo o kombajnima sličan ovom), a dijelove sam naručio iz SAD-a. Da sam dijelove kupovao u Europi vjerovatno bi kombajn bacio u staro željezo (zato ga Njemac i nije htio popraviti, ali me je upozorio prije kupnje da su dijelovi jako skupi, i pokazao mi što nevalja na kombjanu). Tu u mojoj okolici svi veči gazde imaju svoje kombajne, a na male parcele ne mogu ionako doči, pa radim sa njime 95% vremena sebi. S obzirom da se bavim sa kukuruzom i sojom, samo jednom sam kombajnirao ječam i to kod sebe. Išlo je dobro, ječam je bio čist. Kombajnirao sam i uljanu repicu, ali nemam produženog stola, a tada sam imao i dosta primjesa. Ove godine spremam se kombajnirati zob. Moj glavni prigovor u žetvi soje je da mi heder kosi previsoko, i tu sam več poduzeo neke korake. Recimo pri usporedbi sa drugim kombajnima jednom sam završavao soju kod sebe, bilo je ružno vrijeme, mokro kiša je padala itd., nije bilo vrijeme za žetvu soje, ja sam 'stisnuo' da završim. Sreo sam u silosu jednog starijeg gospodina koji ima tri velika kombajna, radi uslužno i nije mogao vjerovati da sam ja taj dan kombajnirao soju. Predao sam tu soju sa oko 22% vode. Taj put nije baš išlo sjajno, ali išlo je. Å to se tiče kukuruza to ide bez ikakvih problema, a prethodni vlasnik rekao mi je da u Bavarskoj kod njega jedino AF kombajni mogu pokositi koliko toliko kukuruz (tamo ga skidaju sa 36 % vode) bez oštečenja. To mi je prvi veliki kombajn (imao sam i kombajn prije toga ali nije vrijedan spomena) i ne mogu ga uspoređivati sa ostalima. Kod kukuruza jedino mogu reči da primjesa i loma ima toliko da redovno ulazim u onu kategoriju gdje se ništa ne odbija (osim 1% kala na koje zakonski imaju pravo).
Kako AF kombajn odvaja zrno od pljeve i slame? Pa jednostavno. U drugom dijelu rotora (koji nije ništa drugo nego jedan veliki limeni valjak koji rotira) djelovanjem centrigugalne sile zrno (koje je veče specifične težine) izlazi prije slame i pljeve iz ovršene mase. Zrno zapravo izlazi več pri vršidbi iz mase (u prvom dijelu rotora), dok samo ona zaostala zrna izlaze u separacijskom dijelu. Tu je važna i obodna brzina rotora, kao i radius rotora (radius ne smije biti prevelik da se ostvari dovoljna cenrtifugalna sila). Tako su neki proizvođači išli na dva usporedna rotora (NH TR). Korpe za vršidbu i korpe za separaciju nalaze se sa doljnje strane rotora, dok sa gornje strane rotora se nalaze (treba nači pravi izraz na bosanskom) na engleskom -retarding vanes- ili ti usporavajuči elementi koji se na CASE AF kombajnima mogu podešavati. Podešavajuči njih možeš postiči da ti vršidbena masa ide oko rotora od 2.5 puta (slabiji izvršaj ali veči protok mase) ili 5-6 puta (jači izvršaj manji protok mase). Ti elementi mogu se i poderati ili savinuti, pa sam ja svoje zamjenio novima (i jačim) i ostavio ih u nekom srednjem položaju. Moguče su i kombinacije da u vršidbenom dijelu postaviš retarding vanes u sporiji položaj, a u separacijskom dijelu u brži položaj. Na mom kombajnu je instaliran standardni rotor, a postoje još i AFX rotor i speciality rotor.
Kod ovog kombajna (kao i kod svih drugih) naročito je važno da korpe za žito budu 'oštre' tj. da imaju oštri rub koji 'koči' masu a ne zaokruženi (tako da ne mogu kočiti masu te nemaju dobar izvršaj).Tu je korpa važnija od 'šlaglajsni'. Poslije rotora nalazi se biter koji izbacuje slamu. Ispod prvog dijela rotora (vršidbenog dijela) nema sabirne ravni, nego 4 šneke dovode zrno na sita. Ventilator je centrifugalni sa 6 lopatica. Kombajn je zanimljiv jer ima jako uzak uvlačni kanal. Uzak je zato što sva masa mora doči čeono na rotor.
Težina bala kod baliranja poslije AF kombajna nema toliko veze sa pljevom, nego sa stanjem u kojem se nalazi slama kada prođe kroz AF kombajn. Slama je 'stisnuta i zgužvana' tako da se puno bolje sabija.
A o kalu i sušenju otvorite novi thread. Tu če mnogi imati što za reči.