M
mladen
Guest
nekako mi je ovaj case glup sa zada :mrgreen:
dakle i ti imaš JD kombajn?robert kaže:taj case je direktni potomak starih i prvih axilnih kombajna case-internacionala.i mozda nisam trebao uzeti JD-a nego tog case-a,samo sto ne znam tocno kolika mu je cijena,a i servis bi bio problem...
aha..robert kaže:pa evo ovako....najvise bih volio case 2388,a jd sam uzeo jer mi je bio ljepsi neg df,iako df ima vecu kabinu,no jd mi nekako vise zraci osobnoscu i ljepsi mi je....a i tu je ime....a i htio sam imati jedan stroj jd...isto ti je sta uzmes-df il jd.cijene su im gotovo iste,oba rade dobro.cisto stvar izbora.sto se tice dijelova,moze otic koji remen il lezaj,a tog ima svagdje...
robert kaže:pa evo ovako....najvise bih volio case 2388,a jd sam uzeo jer mi je bio ljepsi neg df,iako df ima vecu kabinu,no jd mi nekako vise zraci osobnoscu i ljepsi mi je
Pa nebi se bas slozio Nas kolega (FEND) u furumu uzeo je novog jd kog je platio 2 miliona kuna pa mu nemose ic vise od 2,5 km/h jer pocne da rasipa psenicu. to mozes viditi u KOMBAJNI>>>>> tema jd. :? :shock:robert kaže:ja koliko znam,ameri su izumili kombajn,odnosno vrsalice koje su konji vukli.case je bio najjaci proizvodjac tih vrsalica prije 120-130godina.za nas teritorij i bilo koji drugi,najbolje radi onaj kombajn koji je dobro ustiman....... sto se tice funkcionalnosti,svi su oni funkcionalni....