kombajniranje kod mene...glavni akter NH TC5070 i IMT 533
[
Pravi stroj nema kaj...
Samo jel imaš problema sa divljim svinjama,mi samo isto danas brali i ostali iznenađeni kolko je štete, ko da je nlo sletel na sredinu polja, nažalost nisam ništa slikal,kak stojiš s tim?
kombajniranje kod mene...glavni akter NH TC5070 i IMT 533
[
Pravi stroj nema kaj...
Samo jel imaš problema sa divljim svinjama,mi samo isto danas brali i ostali iznenađeni kolko je štete, ko da je nlo sletel na sredinu polja, nažalost nisam ništa slikal,kak stojiš s tim?
ma nemam problema s divljim svinjama neg s jebenim ovcama...ovaj tam sused pusti ovce pa kud će ajmo na zekino...maaaaaaaarš od moje kuruze :supz::gitarist:
Pa sve to stoji,ali zar ne postoje neki gubici ako se kukuruz ostavi preko zime na zemlji?Losi uvjeti jesenas mozda? Salim se naravno... Ko bi znao moze bit puno razloga. Znam za covjeka koji jesenas jednostavno nije vise imo gdje smjestit kukuruze pa ga ostavio u polju.
Koji razlog je bio da niste u jesen kombajnirali?
Losi uvjeti jesenas mozda? Salim se naravno... Ko bi znao moze bit puno razloga. Znam za covjeka koji jesenas jednostavno nije vise imo gdje smjestit kukuruze pa ga ostavio u polju.
Pa sve to stoji,ali zar ne postoje neki gubici ako se kukuruz ostavi preko zime na zemlji?
Svaka tebi cast i ti radi kako tebi pase samo ja ga neostavljam u polju nema sanse, sve je bolje nego ga ostavit pa makar i u silos.
Kod mene bi ga divlje svinje riješile do prosinca samo tako
Kolika je bila cijena branja kukuruza sa jednorednim beracom