• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Kompresori

zoran89

Iskusan lik
Premium
Tu od
16 Lip 2015
Poruka
3,039
Jedino s nitro bojama je bojano s njim.

Ja nisam nikad. Punica je profesionalni lakirer pa mi ona uvijek boja.

Kaže ona da je lošiji od njenog u firmi, ali puno bolji od svih jeftinih s kojima je radila.
 

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
27,703
Izgleda potpuno isto kao Parkside...
 

zoran89

Iskusan lik
Premium
Tu od
16 Lip 2015
Poruka
3,039
Ne znam. Nisam nikad imao parkside. Punica ima parkside i kaže da joj ova bolje radi.
 

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
27,703
Samo velim da izgleda isto, NE znam jel je isto.
 

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,017
Sve te špricaljke su na isti kalup. Diza im je još dokle ali igla katastrofa....
Za po doma posluži takav kakav je.
 

fergomil

Aktivni član
Tu od
2 Ožu 2019
Poruka
257
Imam za obojati metalna vrata, upotrijebio bih običnu boju za metal.Te su boje jako guste u odnosu na boje za bojanje automobila a u uputstvima piše da se mogu razrijediti max 10%. Bojao bih sa pištoljem sa kompresorom pa me zanima koliki bi trebala biti minimum promjer dizne na pištolju da taj posao bude koliko toliko kvalitetan.
 

ZKL

Član
Tu od
17 Ožu 2022
Poruka
78
Pozdrav svima,nedavno sam uzel ovaj kompresor kaj mi je @MUHA preporučil Pro Air Kompresor VB 400/50 (2,2 kW, 8 bar, 50 l) | BAUHAUS.
Ovim putem bi se htel zahvaliti gospodinu Muhi na preporuci ovog kompresora.Kad sam malo pogledal ostale kompresore i ovaj za ono kaj meni treba ovaj je odličan.Crijevo i set (nastavak za pumpanje guma,šprica,za ispuhivanje...)sam uzel Lux tools u Pevexu crijevo je ono spiralno.Imam mali problem crijevo sam stavil u brzu spojku 1 gde se može štelat pritisak zraka sve dobro dela al crijevo nemrem više odkopčat van iz spojke,ova druga se da stisnuti.Nisam htel čeprkat po tome da ne stržem nekaj kolko sam videl tu spojku je moguće odšarafiti sa ključem ne znam jel bu se dalo onda zvadit van?
 

Deda Marek

Iskusan lik
Tu od
25 Pro 2021
Poruka
2,361
Gurneš ovaj široki prsten nazad i iskočila bu van. Ne treba nikakvo šrafanje. Možda malo teže ide ak je pod pritiskom
 

ZKL

Član
Tu od
17 Ožu 2022
Poruka
78
Probal sam to al se taj široki prsten ne da stisnuti unutra probal sam i crijevo lagano pogurat unutra pa onda porbat stisnut prsten na spojki al opet ništ.(nije boca bila pod pritiskom jel sam spustil zrak komplet van).
 

ZKL

Član
Tu od
17 Ožu 2022
Poruka
78
Tak je na njega sam i ja mislil taj je zaglavljen i nejde ni nutra ni van
 

ZKL

Član
Tu od
17 Ožu 2022
Poruka
78
Probal sam vrtit levo i desno al zaštekano je kak da je neko to zavaril a ova druga se da vrtiti i stisnuti.Na tu drugu sam probal direkt spojiti pištolj jer imaju slične krajeve crijevo i ta spojka i uredno mogu odkopčati i zakopčati al na ovu prvu nikak kak je ulovilo crijevo tak ga i drži.
 

ZKL

Član
Tu od
17 Ožu 2022
Poruka
78
Tak sam si i ja mislil jer je novo bu delalo, vjerojatno je stajalo to u kutiji dugo u dućanu :unsure:moram pazit samo da kaj ne oštetim jer onda bi mogel bit problem sa garancijom
 

Najnoviji postovi

Na vrh