laik
Član
- Tu od
- 27 Pro 2011
- Poruka
- 371
Čuj prijatelj,valjda su mi samo još ostali samo stavovi tvrdi hahahahaha(šalim se)inače sam protiv uvođenja punokrvnjaka u Boričke konje ako se to provodi stihijski.Ne razmem zakaj se to dela? valjda zato da ostane ime negde zapisano.Kaj nisu tak i zeznuli Boričke arape?koji je razlog tome?da se dobi nekaj kaj bi bolje odgovaralo klimi,terenu neznam čemu.Kaj punokrvni arapi ne obitavaju od engleske,švedske,norveške do afrike---australije.Ko da nisu nastali u tak surovoj klimi kakva je u pustinjama egipta,sudana,libije,maroka.
Ili je ono tipa budem nekaj napravil pa bu to pisalo u nekakvoj knjigi.Pa ona čuvena pisma one švabice u kojima ona misli da bi naši Borički arapi odgovarali za upis u šagija knjigu.Ili naši pametnjakoviči koji se dočepaju neke vlasti pa delaju gluposti---e sad niste na vlasti--baš zbog gluposti kaj ste delali.Raskopati jedinu ergelu u državi i ne misliti na takve konje.Malo su se zafrknuli jer smo mi još ovde isto tak kak i naši Borički arapski konji.I ima ih sve više i više. Niš se ja ne srdim (pogotovo ne na tebe)ali ja i meni slični smo još uvek tu a oni na koje smo se srdili više nema.Politika ,i interesi ovde ne prolaze ako je u računu Borički arapski konj.
PS
i moja kobila je od Mabrouka 54 i Kadine 64---------
Da ni meni to nije jasno zašto pare sa punokrvnjacima koji su očito lošiji od Boričkih pastuha koji su im isto tako dostupni čak i dostupniji...............