• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Koronavirus

Status
Nisu omogućeni daljnji odgovori.

mikke

Iskusan lik
Tu od
20 Velj 2019
Poruka
1,976
Ide pomalo, još se nisam snašel baš al ide, jako puni ljudi ima sa post covidom, takvih slučaja da nemrem vjerovati. Kak sam pisal već na svakoga ostavlja drugačije posljedice.
Normano ima i onih sa teškim operacijama i jako bolesnih, to kad vidim sretan sam kaj sam živ opće.
Krapinske su inače na na glasu kao broj1.
Imal sam priliku i ostati u bolnici tih 10 dana, al sam odlučil svoje mjesto nekome drugome ustupiti. Meni nije daleko svaki dan putovati, a imam sve pohvale tam za fizijatre i doktore.
Nemreš pariti te doktore sa ovima iz Domova Zdravlja, ovo je baš onak kak bi trebalo biti pravo lječenje, imam puno toga kaj sam dobil i sve me to umara, al vele da tak mora biti, sad me polako sve drugo boli kaj me nije bolelo prije. Nadam se oprovku ovom rehabilitacijom.
Samo ti ozdravi,pa se u sedmom mjesecu nađemo na piću kad se bum vraćao sa "kontrole"😉

johabica

Iskusan lik
Tu od
8 Tra 2012
Poruka
4,529
Sve to, što tako zdušno podržavaš, tako su i crnci morali iza sjedit u busu i piti vodu iz slavina iz kojih bjelci ne piju. Pa što, pa mogu se voziti busom, pa mogu piti vodu? Nitko im ne brani?

Pobrkao si momenat i konteks usporedbom sa aparthejdom. :)

A može, sve se može dok te ne vlove. :)

iwanho

Iskusan lik
Tu od
30 Lis 2008
Poruka
8,618
Ima Ga, ima, ali ne gasi on ovu temu. To je prepušteno nekim drugim osobama.
Tema je još dobra samo po broju novih postova. Ako to financijski pomaže funkcioniranju foruma, bumo nekak prebavili. Pregrmjeli smo mi i gore stvari i još smo živi. ;) :ppozdrav:

nimrennermin

Iskusan lik
Tu od
1 Pro 2014
Poruka
1,477
@nimrennermin, reci nam kak je u tvojem kraju? Pretpostavljam da korone nema ;)
U mom kraju,, pitaš,, kako je,, e da me j,,,š neznam,, nit me zanima,,,
bitno mi je da su u porodici svi ok,,, pogotovu ovaj nam najmlađi član,,
ja u staji i u poljima,, nisam se susreo s tom famoznom koronom,,,
A da pratim medije,, nisam budala,, znači nigdje nisam član,, osim na ovom forumu,, i kad god ukucam,,
ovdje je toliko pametovanja,, da su svi mudri umovi,, ovog svijeta male mace,, za pojedine članice i članove ovog foruma,, iskren da budem,, kad vidim one metarske postove vintajući unazad znam čijih prstića djelo,, i nečitam ih ,,

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
28,479
Eto, dokazal si moju tvrdnju: ak se ne priča o njoj, nema je
Hvala ti! Nek ste mi živi i zdravi (y)

iwanho

Iskusan lik
Tu od
30 Lis 2008
Poruka
8,618
Eto, dokazal si moju tvrdnju: ak se ne priča o njoj, nema je
Hvala ti! Nek ste mi živi i zdravi (y)

@ZJ,​

predlažem da nas dvojica vlastitim primjerom potaknemo prekid pričanja o koroni, a dobro su došli svi pridruženi. Testirajmo se na ovaj način barem 2 tjedna, a ako izdržimo dulje još bolje.

johabica

Iskusan lik
Tu od
8 Tra 2012
Poruka
4,529
A šta da ja velim prijateljici čiji je muž još na respiratoru većskoro dva tjedna i nema nikakvih naznaka poboljšanja?
Ima li korone ili nema?

Koliko vidimo, mjere donose rezultate, dnevni broj zaraženih pada, pada broj hospitaliziranih, pada postotak zaraženih u testiranima, kako se sada čini, idemo prema ljetnom predahu od korone, a što će nam jesen donjeti opet, vidjeti ćemo.
Danas na sajmu sam se naslušala par ledenih priča onih koji su je preboljeli.
Šteta što se nisam sjetila reći im da je korona izmišljotina i ništ strašnoga, da ih utješim i ukažem im da rade dramu bez veze.

hotela

Tu od
1 Lis 2014
Poruka
1,250
Bok drustvo,Zdravo zivo-stari slavenski pozdrav(bilo bi dobro da se opet cijene stare vrijednosti)evo da javim opet danas u Hoferu u AT brez maske i niko se ne buni,hvala bogu ljudi su progledali barem ovdje u Austriji.
Inace trenutna situacija pred par dana,ljudi koji se NE ZELE cijepiti: AT73%;BH90%,RS 30%,SLO27%,CG15%;Horvatistan11% stvarno smo uvijek na zacelju😢.No stanje se mijenja i doktori su poceli u horvatistanu ljude savjetovati da se ne cijepe koji su preboljeli gripu barem jos pola godine.
Koji su primili pikicu sami su krivi i svi smo najebali zbog njihovog straha i gluposti,dobro ce se pokajati ak zele opet postati ljudska bica.
Da braco teske rijeci,nazalost istina,ja im oprastam njihovu nadmenost i pametovanje,ali nece se svi spasiti,nek im pomogne njihov idol Anemicni & company.
Vjerujem da polako shvatate Plandemiju,a ovi pingvini nek igraju svoju igru do kraja,itako im se neda dokazati,jeebe ih njihov vlastiti EGO. 🙃

ps.pikani probajte si stavit na mjeso uboda mali magnet,ako ostaje na ruci i ne pada,jeebali ste jeza,cip ga privlaci

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,782
vlastitim primjerom potaknemo prekid pričanja o koroni, a dobro su došli svi pridruženi. Testirajmo se na ovaj način barem 2 tjedna, a ako izdržimo dulje još bolje.
Da se mene slušalo odavno bi ova tema bila tema šutnje, ali.....
Kad ju pročitaš malo unazad i kad pogledaš datume postova vidi se ko ju je gurkal i obnavljal da ne padne u zaborav.

Podržavam šutnju i pridružujem se ekipi koja ne priča (y)

Status
Nisu omogućeni daljnji odgovori.

Najnoviji postovi

Na vrh