Kapetan_broda_Kupljenec
Iskusan lik
- Tu od
- 6 Tra 2017
- Poruka
- 16,289
Misliš?
Bolje da osjeti i iskrivljeno nego moja daljnja rođaka iz široke obitelji.Pajdo, bolje da ne osjetiš uopće nego ovak iskrivljeno
Mi bi već zaboravili ali određane grupacije nam nedaju. I ne, to nisu necijepljeni.Da je malo manje takvih 'hrabrih' možda bi već sad na koronu zaboravili.
Bili izbori, dolazi sezona... Bilo bi čudno da broj oboljelih ne pada.Niko ne komentarise sto je "naglo" pao broj zarazenih? tipa 12,000 testiranih, - "samo" 100 pozitivnih. A cujem uskoro se i granice otvaraju.
Živa istina kolega. Tko to ne shvaća, preporučujem knjigu Peta gora od Paola Coelha.Hrabri umiru jednom a kukavice 100 puta
Prije četiri dana 1 000 000 cjepljenih, 350 000 preboljelih sa stečenim imunitetom, oko 40 000 - 50 000 novocjepljenih svakoga dana, normalnom čovjeku je jasno da će broj zaraženih uz učinak epidemioloških mjera padati, što je u tome čudno?Niko ne komentarise sto je "naglo" pao broj zarazenih? tipa 12,000 testiranih, - "samo" 100 pozitivnih. A cujem uskoro se i granice otvaraju.
Dali vi stvarno verujete u sve ovo sto pisete?Prije četiri dana 1 000 000 cjepljenih, 350 000 preboljelih sa stečenim imunitetom, oko 40 000 - 50 000 novocjepljenih svakoga dana, normalnom čovjeku je jasno da će broj zaraženih uz učinak epidemioloških mjera padati, što je u tome čudno?
Bilo bi dobro izraziti opće zadovoljstvo zbog vidljivog napretka umjesto ismijavanja i širenja defetizma.
Stavljanje širenja zaraze pod kontrolu indirektno utječe i na tebe i na mene, na sve nas.
Ukinuti će se ograničenja koja direktno utječu na gospodarstvo i ekonomiju države, a time indirektno i na tvoj, moj, naš financijski status, osobne slobode koje ti ne ograničavaju samo vodstva države u kojoj živiš, nego vodstva svih država cijelog svijeta.
Probaj preći granicu bilo koje države svijeta, ući u avion bilo gdje na svijetu, pa vidi koliku osobnu slobodu imaš bilo gdje na svijetu trenutno danas.
Zato ne ismijavaj svoju državu i trud koji ulaže u ovoj nenormalnoj situaciji da ti se slobode koje su ti zagarantirane Ustavom u normalnim situacijama čim prije vrate. I direktno pomognu tebi, tvome poslodavcu i državnoj financijskoj strukturi da funkcioniramo kao stabilno gospodarstvo. I meni skupa sa tobom, i svim ostalim državljanima Hrvtske.
Nije svim normalnim ljudima mržnja prva na pameti...Tvrdice da zbog nas se pojavljuju novi oblici i vi cete nas mrziti.iako cete shvatiti da vas lazu ali vas ego je jaci od vas dok mi upravljamo svojim egom,shvati dok nije kasno.
Ja nisam normalan čLovek i još se uvijek čudi tim brojkama koje oni izbacuju!Prije četiri dana 1 000 000 cjepljenih, 350 000 preboljelih sa stečenim imunitetom, oko 40 000 - 50 000 novocjepljenih svakoga dana, normalnom čovjeku je jasno da će broj zaraženih uz učinak epidemioloških mjera padati, što je u tome čudno?
Pa prema tome vidim samo papirnati napredak.Bilo bi dobro izraziti opće zadovoljstvo zbog vidljivog napretka umjesto ismijavanja i širenja defetizma.
Normalno da će ukinuti ograničenja jer im se jebe za stoku sitnog zuba, radi se o lovi turistaUkinuti će se ograničenja koja direktno utječu na gospodarstvo i ekonomiju države,
Oni sami sebe ismijavaju!Zato ne ismijavaj svoju državu i trud koji ulaže u ovoj nenormalnoj situaciji da ti se slobode koje su ti zagarantirane Ustavom u normalnim situacijama čim prije vrate.