Kapetan_broda_Kupljenec
Iskusan lik
- Tu od
- 6 Tra 2017
- Poruka
- 16,289
Misliš?
Bolje da osjeti i iskrivljeno nego moja daljnja rođaka iz široke obitelji.Pajdo, bolje da ne osjetiš uopće nego ovak iskrivljeno![]()
Mi bi već zaboravili ali određane grupacije nam nedaju. I ne, to nisu necijepljeni.Da je malo manje takvih 'hrabrih' možda bi već sad na koronu zaboravili.![]()
Bili izbori, dolazi sezona... Bilo bi čudno da broj oboljelih ne pada.Niko ne komentarise sto je "naglo" pao broj zarazenih? tipa 12,000 testiranih, - "samo" 100 pozitivnih. A cujem uskoro se i granice otvaraju.
Živa istina kolega. Tko to ne shvaća, preporučujem knjigu Peta gora od Paola Coelha.Hrabri umiru jednom a kukavice 100 puta
Prije četiri dana 1 000 000 cjepljenih, 350 000 preboljelih sa stečenim imunitetom, oko 40 000 - 50 000 novocjepljenih svakoga dana, normalnom čovjeku je jasno da će broj zaraženih uz učinak epidemioloških mjera padati, što je u tome čudno?Niko ne komentarise sto je "naglo" pao broj zarazenih? tipa 12,000 testiranih, - "samo" 100 pozitivnih. A cujem uskoro se i granice otvaraju.
Dali vi stvarno verujete u sve ovo sto pisete?Prije četiri dana 1 000 000 cjepljenih, 350 000 preboljelih sa stečenim imunitetom, oko 40 000 - 50 000 novocjepljenih svakoga dana, normalnom čovjeku je jasno da će broj zaraženih uz učinak epidemioloških mjera padati, što je u tome čudno?
Bilo bi dobro izraziti opće zadovoljstvo zbog vidljivog napretka umjesto ismijavanja i širenja defetizma.
Stavljanje širenja zaraze pod kontrolu indirektno utječe i na tebe i na mene, na sve nas.
Ukinuti će se ograničenja koja direktno utječu na gospodarstvo i ekonomiju države, a time indirektno i na tvoj, moj, naš financijski status, osobne slobode koje ti ne ograničavaju samo vodstva države u kojoj živiš, nego vodstva svih država cijelog svijeta.
Probaj preći granicu bilo koje države svijeta, ući u avion bilo gdje na svijetu, pa vidi koliku osobnu slobodu imaš bilo gdje na svijetu trenutno danas.
Zato ne ismijavaj svoju državu i trud koji ulaže u ovoj nenormalnoj situaciji da ti se slobode koje su ti zagarantirane Ustavom u normalnim situacijama čim prije vrate. I direktno pomognu tebi, tvome poslodavcu i državnoj financijskoj strukturi da funkcioniramo kao stabilno gospodarstvo. I meni skupa sa tobom, i svim ostalim državljanima Hrvtske.
Nije svim normalnim ljudima mržnja prva na pameti...Tvrdice da zbog nas se pojavljuju novi oblici i vi cete nas mrziti.iako cete shvatiti da vas lazu ali vas ego je jaci od vas dok mi upravljamo svojim egom,shvati dok nije kasno.
Ja nisam normalan čLovek i još se uvijek čudi tim brojkama koje oni izbacuju!Prije četiri dana 1 000 000 cjepljenih, 350 000 preboljelih sa stečenim imunitetom, oko 40 000 - 50 000 novocjepljenih svakoga dana, normalnom čovjeku je jasno da će broj zaraženih uz učinak epidemioloških mjera padati, što je u tome čudno?
Pa prema tome vidim samo papirnati napredak.Bilo bi dobro izraziti opće zadovoljstvo zbog vidljivog napretka umjesto ismijavanja i širenja defetizma.
Normalno da će ukinuti ograničenja jer im se jebe za stoku sitnog zuba, radi se o lovi turistaUkinuti će se ograničenja koja direktno utječu na gospodarstvo i ekonomiju države,
Oni sami sebe ismijavaju!Zato ne ismijavaj svoju državu i trud koji ulaže u ovoj nenormalnoj situaciji da ti se slobode koje su ti zagarantirane Ustavom u normalnim situacijama čim prije vrate.