Poštovani,
Ovih smo dana baš imali priliku uvidjeti kakvih nas sve ima:
- Ima "nas jednih" koji su u interesu dobra za večinu ostalih ljudi voljni se pokoravati određenom nazovimo to tako stjecajem okolnosti reduciranom i sputanom načinu življenja, kako bi na taj način dali vlastiti doprinos sprječavanju i širenju neželjenog i nepotrebnog kriznog / bolesnog stanja svuda oko nas.
- Ima nekih drugi, jaaaaako komfornih, bezobzirnih i ja budem rekao neodgovornih, koji su spremni za mrvicu vlastitog užitka, ega ili hira, staviti na kocku prethodno spomenute "više društvene ciljeve i interese".
- Ima na našu zajedničku žalost nazovimo ih "javnih osoba" pod koje smatram i par tzv. EXSTREMNO LOŠIH svečenika, koji su se pokazali i razotkrili u svjetlu jednako ravnom FUNDAMETALISTIMA i bombašima samoubojicama. Bombaš samoubojica dođe među okupljene ljude i aktivira bombu koja neki put rani ili usmrti određeni broj okupljenih. Osobno smatram ove "budale od svečenika", koji su usprkos jasno obrazloženoj zabrani pozivali na mise i služili mise, jednake fundametalistima. Nije moguće znati koliko bi oni mogli tuđeg zdravlja ili života ugroziti. Nadam se samo da im nije nimalo uspjelo.
- Iako ih ne smatram vrijednim truda niti spomena, a što misliti o onima koji su se odazvali na pozive tih "rimokatoličkih fundametalista" i došli na te mise. Nepromišljeni su, ili zaista glupi, ili kakvi su to građani, ljudi??? Za mene su oni upravo sve to zbrojeno zajedno. (Napominjem da ja sebe smatram upravo rimokatolikom, ali ovi su definitivno neki drugi jako loši svijet.)
Možete me sada nakon ovoga javno osuditi, pribiti na stup srama, pišite i radite što Vam je god volja, ovo je moje osobno mišljenje.
PS
Malo prije mi se javila supruga s radnog mjesta, s jednostavnom izjavom: več me bole uha od nošenja maske. (Nalazi se na jednoj totalnoj prvoj crti izloženosti,... a ja sad idem probati negdje u gradu, moram prvo nači gdje, uglavnom u javnim, ali ipak nadam se u pozadinskim linijama, platiti režije za našeg dedu, omladinca od 82 ljeta na leđima.)
Iskreno se nadam i danas čuti redovni izvješaj za "moju županiju" : i dalje nula novo zaraženih, to mi najviše bude uljepšalo dan.
Oprostite mi na tipfelerima i ostalim pogreškama, molim Vas.
Srdačan pozdrav