Kolega plus ja ne govorim o teoriji zavjere, vec zavjeri.Ko zeli moze procitat moj post br.274,naravno da nije Virus bezazlen,no previse su nas prestrasili
Kolega
hotela, nisam ti imao namjeru replicirati iz nekoliko razloga, ali sada sam osjetio da to ipak trebam.
Nemam se namjeru sada na bilo kakav način dokazivati da dokažem da nisam strašljivac, a tvrdim i da sam dosta realan.
Isto tako sam zagovornik reda i poštivanja dogovorenih pravila. Protivnik sam da unaprijed bušimo rupu u svakoj odredbi, propisu ili zakonu, prije nego uspije zaživjeti.
moramo svi dati obol ovoj situaciji al ne samo na praznim rijecima,nemogu to vlastodrzci kojima smo dali povjerenje,ocekivati od nekih a druge maziti.
Ljudi,moramo se udruziti i jedan drugog hrabrit,ostanimo normalni.
...
Do sada sam smatrao i uvjeren sam i dalje da imamo glavni stožer sastavljen od profesionalaca i dobrih stručnjaka. Smatram ih takvima i dalje i imaju moju punu podršku iako nisam član, niti simpatizer stranke na vlasti. Trenutno nisam zadovoljan s time što su dopustili "manifestaciju" procesiju na otoku Hvaru, pod opravdanjem da je izolirani otok.
Također podržavam riječi g. Capaka: da su nam olabavili stegu pa neka se sada dokažemo kakvi smo ljudi. Točno na svima nama je red, u stožeru može biti 5 Ajnštajna ako ih mi "miniramo", uzalud im trud.
Osobno smatram da ti sada tvojim komentarima ovdje ne daješ previše pozitivan obol, nego su trenutni tvoji kontraproduktivni - ali "to je moje osobno mišljenje".
vi meni i sretan Uskrs onima koji ga slave,ja nazalost sam ovdje u AT. no nema veze,dogodine opet s familijom a fala bogu dobio sam uskrsnji poklon paket jucer od sefa i danas od susjede te nisam izgubio nadu u ljudskost.
Ovo tvoje hvaljenje poteza i darova austrijskog šefa je za mene osobno tužno i ujedno komično. Žao mi je, što si ti iz meni nepoznatih razloga izgubio povjerenje u ljude tu u HR i doma, a imaš povjerenje u ljude u Austriji. Veličaš od šefa dobivenu uskršnju košaricu i 4 buteljke vina?!
E moj
kolega po forumu, ja recimo unazad 30 godina na svaki Badnjak i pred svaki Uskrs donosim na obiteljski prag kao čestitku, meni dragim i zaslužnim obiteljima, po 5 litara vina koje ti po kvaliteti nimalo ne zaostaje za takvim buteljama. (Također ih tako darujem za svaki njihov rođendan, koje zajedno obilježavamo osim sada dok je korona kriza, a podijelim tako i preko 140 litara kvalitetnog vina i nije mi nimalo žao.) Večina ovdje ostalih građana doma u HR ima itekako bogatu uskrsnu košaricu i prepune stolove. Godinama je to naša svakodnevnica i normala i ne smatra se ništa posebnim.
Žao mi je što sam se prisilio da to sada i ovdje napišem i komentiram, možda mi i nije bilo previše pametno.