nimrennermin
Iskusan lik
- Tu od
- 1 Pro 2014
- Poruka
- 1,477
Ima ona Crnogorska,,,
,,, Ko se mača hlati,,,, od mača i gine,,,
Nije to crnogorska. To piše u Bibliji.Ima ona Crnogorska,,,
Ne čekam, baš nimalo, ni nikako!🤓
Ovo o koroni, je u skladu s temom,ali drugo "žalosno" Podržavam novinare pošto odrađuju poslove M**-a ,a ebi ga ovi ne stignu pošto su poslje posla zauzeti🤣E jbga, baš nemaš sreće, tu sam.
I ne pravi takvu facu, ljutnja na licu stvara mrštenje, mrštenje stvara bore, bore postaruju facu i za čas budeš izgledal ko osamdesetogodišnji dedek.
-@plus, ja ne moram ništa, mogu ako želiš.
Oni koji su od ničega stvorili aferu uskoro će je polizati i bude ti sve jasno.
Ustaljena praksa hrvatskih medija - useri, a kada činjenice opet pokažu da su kakali bez argumenata i fabricirali "aferu" koje nema, dalje ništa. Uobičajeno, niti glasa više o tome neće biti, niti isprike.
O koroni - jučer je gospođa iz susjednog sela , 42 godine, došla kupiti presadnice kod mene,. Izgleda kjoše, ko da tri dana i tri noći nije spavala.
Veli, preboljela je koronu, obostrana teška upala pluća i problem sa srcem, tri dana je bila između života i smrti u bolnici. Sada je doma, mjesec dana poslje još je ko invali i naručena za detalnje pretrage pluća i srca.
Veli, nikada nikakvih zdravstvenih problema prije ni sa čime nije imala.
Neli kljudi imaju zaista teške posljedice nakon preboljenja korone.
Samo se ti uključi i "ožeži ti po svome", na mene ti to ionako nema utjecaja, a bome niti na suzbijanje korone "u našim krajevima". Zanimljivo je da ste (Međimurje) ponovo po koroni uvjerljivo najlošija županija u HR, a mi smo na moju veliku žalost odmah iza Vas; baš smo avangarda i elita u ovom dijelu Svijeta i svemira-@plus, ja ne moram ništa, mogu ako želiš.
Samo se ti uključi i "ožeži ti po svome", na mene ti to ionako nema utjecaja, a bome niti na suzbijanje korone "u našim krajevima". Zanimljivo je da ste (Međimurje) ponovo po koroni uvjerljivo najlošija županija u HR, a mi smo na moju veliku žalost odmah iza Vas; baš smo avangarda i elita u ovom dijelu Svijeta i svemira
Ja imam moje jasne i jako čvrste stavove o onome - o čemu ti "ovdje piskaraš" na dugo i na široko "u hvalospjevima i odama radosti" prema Vladajučima, dakle imam moje jasne i jako čvrste stavove godinama, dva smo svijeta različita. (Svi koji me imalo poznaju odmah ti budu točno to potvrdili...)