• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Koronavirus

Status
Nisu omogućeni daljnji odgovori.

mikke

Iskusan lik
Tu od
20 Velj 2019
Poruka
1,976
Pošto je članak iz Varaždinske bolnice, u čemu je problem?

ŽeljkoKa

Iskusan lik
Tu od
18 Stu 2020
Poruka
569
Hm, nisam ljubitelj ni jedne političke opcije ali u mojoj županiji i sličnima gdje je ekipa od slabokrvnog baš i ne cvjetaju ruže...

plus

Iskusan lik
Tu od
7 Sij 2016
Poruka
5,954
Ja sam vidio gužvu i napisao od 200-300 ljudi, ali ovaj naslov je šokantan za mali Varaždin (svakakvih nas je tu bilo), kliknite na naslov :

U Varaždinskoj županiji testirano više od tisuću ljudi

Vidim danas da je objavljeno na Indexu da je novih pozitivnih bilo jučer 64 . Ovi naši lokalni skrivaju po cijele dane podatke, objavljuju svaki dan zadnji, ikako ili nikako, samo oni znaju zašto tako - rade, ako je to nekakav njihov "posao"... Vidi dok sam izradio copy-paste tablice več je brojka skočila na 76 novih, opaaa ide, ide to nama...

ŽUPANIJANOVI
SLUČAJEVI
UMRLIAKTIVNI

Grad Zagreb+3701.8832.138
Splitsko-dalmatinska+3145091.711
Primorsko-goranska+2443022.072
Zadarska+133149533
Zagrebačka+10310821
Varaždinska+76404452
Šibensko-kninska+63109414
Karlovačka+62309433

swizach

Iskusan lik
Tu od
12 Srp 2007
Poruka
1,649
Jutros bakica od 75 god u Velikoj se cjepila astrom i sam se prebacla.. ko mis

antondj

Dobro znana faca
Tu od
30 Kol 2015
Poruka
733
Nek tu astru nama daju, starijima pfizer, oni prave i viagru, pa su naviknuli na to

johabica

Iskusan lik
Tu od
8 Tra 2012
Poruka
4,529
Opet neka "frka" oko one Zenice?

Nešto sam popratila sa pola uha ali nisam polovila.
Mi još čekamo da nas zovu, upisali smo se među prvima, ali još ništa od cijepljenja.

johabica

Iskusan lik
Tu od
8 Tra 2012
Poruka
4,529
Ih, da je cjepljenje u nedjelju ili utorak dok budemo išli po sina na aerodrom ili ga vraćali mogli bi nas piknuti usput.
Pa, ideja je vrijedna razmatranja i pokušaja ostvarenja. Ako primaju vanžupanijske.

mikke

Iskusan lik
Tu od
20 Velj 2019
Poruka
1,976
Primaju sigurno, kako bi inače riješili one gdje je jedan supružnik prijavljen na moru, a živi u Vž i ima liječnika u Vž. Zna se zbog čega 😉

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
28,484
A koliko bi ljudi umrlo od nekog drugog uzroka i zakaj nema usporedne statistike?
Ispada da ljudi prije njezinog veličanstva nisu ni umirali.

mikke

Iskusan lik
Tu od
20 Velj 2019
Poruka
1,976
Doduše ja se bojim terapije kisikom, znam što može napraviti prevelika litraža.

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
28,484
Ajd iskreno, tko ode na respirator, rijetko da bu opet među nama.
Da to ipak nije agresivno liječenje koje dotuče čovjeka umjesto da mu pomogne?

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,797
A koliko bi ljudi umrlo od nekog drugog uzroka i zakaj nema usporedne statistike?
Ispada da ljudi prije njezinog veličanstva nisu ni umirali.
Statistika postoji, pop se nije tog dotaknul ali bilo neki dan na tv opširno objašnjeno i pisalo po portalima ali očito tih dana nisi uhvatil informaciju.
Vjerujem da podaci nisu točni ali ovjavljeni jesu, postoje kao statistika.
Ima i po drugim vjestima ali evo jedna

Status
Nisu omogućeni daljnji odgovori.

Najnoviji postovi

Na vrh