• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Koronavirus

Status
Nisu omogućeni daljnji odgovori.

hotela

Tu od
1 Lis 2014
Poruka
1,250
Ja sam samo prenio inf. od kolege,te napomenuo da i sam sumnjam,sutra ga mozda posjetim pa se osobno uvjerim,mozda vam javim sto cu saznati a mozda ne,dignite dupe pa se informirajte i pokrenite ili ste mozda ovce.Plus toga zenina kolegica s posla naravno pikana,bila na testiranju antitijela,rezultat-uopste ih NEMA,prenosim samo inf. od zenine prijateljice,zato molim cijepljene da smognu hrabrosti i progovore. 🙋‍♂️
Kako ocekujete da mi vama pomognemo ako sutite,a znate da vam jedino mi mozemo pomoci koliko je u nasoj moci,jos dok mozemo.🙏

Lee Champa

Iskusan lik
Tu od
9 Tra 2019
Poruka
9,922
Evo ja sam se cijepil po preporuci specijalista… Primil dvije doze Pfizera. Ne svijetlim u mraku, ne love se kovanice po meni. Od “nuspojava” ruka me boljela na mjestu uboda 1 dan i to je sve.
Sad trebamo analizirati koje cjepivo "izaziva" mobitele! :unsure: Znači nije Rajfajzen!

Tu od
6 Tra 2017
Poruka
16,289

Lee Champa

Iskusan lik
Tu od
9 Tra 2019
Poruka
9,922
Znači pederi su sigurni! :eek:
I da dodam!
Stožer će osnovati firmu j.d.o.o za izradu čepova za prkno, a mi koji nismo cijepljeni uz masku moramo pokazati i guzicu na ulazu u zatvoreni prostor da nadležni vide imamo li čep koji sprijećava prdnuti!

Posljednje uređivanje:

bhorv

Dobro znana faca
Tu od
26 Ruj 2008
Poruka
2,661
Vidim da i na ovom forumu ima sve više nadrilječnika..tj stručnjaka...ALI gospodo draga..shvatite jedno..aku su Ameri i Rusi budale..Japanci..sigurno nisu... A Vi se držite..ko pijan plota..za naš stožer i vladu....pa manji smo od makovog zrna..tko će nas šta pitat..direktive dolaze iz Vana..i moramo se držati ih..ili će slijediti sankcije.

swizach

Iskusan lik
Tu od
12 Srp 2007
Poruka
1,649
Ko sto sam i predvidio kovid putovnice padaju u vodu. Jednostavno nismo taj kapacitet. Sestra i sogor danas dosli u hr iz DE. Ni na jednoj granici ih nije nitko trazio nit test nit putovnicu. Normalno testirali se prije puta. A niti bilo ko druge putnike tko trazi. Tak ce i ova korona uskoro past u zaborav.

hotela

Tu od
1 Lis 2014
Poruka
1,250
Luda kuca,tako bi ja opisao situaciju. Znam mnogo toga,no bilo bi posteno da cijepljeni kolege iznesu svoja iskustva,barem oni koji nisu egoiste. 🙋‍♂️

Viduka OPG

Iskusan lik
Tu od
23 Velj 2019
Poruka
3,489
Pa najčešće su se egoisti i cijepili, i to ne radi drugih nego radi straha za svoju guzicu, ali svejedno će im biti u dan onaj strašni kad se stanu kretati nebesa i zemlja, dok Bude dolazio suditi svijet s ognjem.

Tu od
6 Tra 2017
Poruka
16,289

bhorv

Dobro znana faca
Tu od
26 Ruj 2008
Poruka
2,661
Luda kuca,tako bi ja opisao situaciju. Znam mnogo toga,no bilo bi posteno da cijepljeni kolege iznesu svoja iskustva,barem oni koji nisu egoiste. 🙋‍♂️
Čemu iskustva cijepljenih???...saslušaj iskustva onih koji su je preboljeli..koji su morali primati kisik jer su im se pluča raspadala..a naročito onih koji su bili na respiratoru..neka ti oni potvrde kako je to sve LAŽ..obična gripa..

fergomil

Aktivni član
Tu od
2 Ožu 2019
Poruka
257
Da i ja kažem svoje viđenje i iskustva. Kao prvo ja, moja gospođa i sin cijepljeni smo sa dvije doze. Nuspojave kod gospođe je bol u ruci jedan dan a kod mene i sina po dan bolovi u zglobovima kao i mala temperatura. I to su sve nuspojave.
Drugi sin kao i njegova supruga dobili koronu. E to je nešto sasvim drugo. Bolovi u zglobovima i mišićima, temperatura kao i teško disanje trajalo je dvije sedmice. On kaže da je to vrlo gadno iskustvo a trebalo mu je oko mjesec dana da dođe na svoje.
Korona je jako gadna bolest, to kaže cijeli svijet pa bili to zapadni blok, istočni blok kao i sve druge zemlje pa čak i Sjeverna Koreja. Isto tako sve zemlje kao i pravi svjetski stručnjaci stoje na tome da se treba cijepiti. Cijepivo na znači da se neće dobiti bolest, znam nekolicinu ljudi koji su i nakon cijepljenja obolili, no posljedice su znatno manje.
Naš državni stožer totalno je izgubio kompas pa ako politici odgovara može da na istom mjestu bude na tisuće ljudi jer korona ne skače dok drugdje može biti samo dvoje ili troje jer tu korona može preskakati. Sada kako vidim taj stožer počeo je prebacivati odgovornost na niže instance a oni onda ljepo peru ruke. Užas jedan!!!!!!
Zaključno smatram da se svi trebaju cijepiti zbog kolektivnog imuniteta i suzbijanja ove bolesti kao što je to bilo i sa drugim bolestima. Mogućnost teških posljedica je vrlo, vrlo, vrlo mala.
No isto tako kad smo se mi cijepili protiv raznih bolesti kao mali pa i naša djeca nitko nikoga nije pitao hoće ili neće nego sutra je cjepljenje. Isto tako tko kaže da i tada nije bilo teških posljedica no o tome nitko nije govorio. Mnoge su bolesti tako iskorijenjene.

hotela

Tu od
1 Lis 2014
Poruka
1,250
I dalje kezem luda kuca,neznam sto sute odjednom uvezi Svedske,odnosno znam,no mnogi neznaju i dalje vjeruju ovim zlotvorima,serosu ,balenki ,anemicnom itd.Molim vas ne dozvolite da nas dijele,mi mozemo ovo zajedno prebroditii i brez cjepiva,gdje vam je nestalo samopuzdanje. 🙋‍♂️

JOHABI

Aktivni član
Tu od
14 Velj 2011
Poruka
397

Slovenija traži ljude da se cijepe, ukidaju besplatne testove

S NEŠTO više od polovice cijepljene odrasle populacije Slovenija je nisko na europskoj ljestvici, pa je njezin ministar zdravstva u ponedjeljak ponovo pozvao sve da se cijepe, ocijenivši da će za to biti kritičan idući mjesec.

Možemo imati svoje dileme, ali je bitno da dostatnu procijepljenost dostignemo do jeseni kako bismo se cjepivom i ostalim mjerama vratili u nekakvu normalu, kazao je ministar Janez Poklukar, koji zadnjih tjedana obilazi sve zdravstvene institucije širom zemlje i promovira cijepljenje protiv covida-19.

Premda su apsolutne brojke novozaraženih zadnjih dana male, trend je zabrinjavajuć, pa bi se za dva-tri tjedna mogao očekivati rast hospitalizacija, upozorio je u izjavi za novinare.

Potrebno je da se što više ljudi cijepi i zato što će oni koji nisu cijepljeni na jesen imati više ograničenja, a testiranje na koronavirus od 23. kolovoza više neće biti besplatno, rekao je.

Interes za cijepljenje u Sloveniji već dulje opada, pa je, po podacima ministarstva zdravstva, prvom dozom u prošlom tjednu cijepljeno 23.688 osoba, a u svibnju se tjedno znalo cijepiti i preko 70 tisuća.

Po zadnjim podacima, prvom dozom cjepiva protiv covida-19 u Sloveniji su cijepljene 897.072 osobe, odnosno 43 posto ukupne populacije, a 37 posto ukupnog stanovništva dobilo je sve potrebne doze.

Ključno je da zaštitimo vlastito zdravlje, svoju obitelj, prijatelje, susjede, znance i kolege, navodi u svom nedavno objavljenom apelu javnosti slovensko ministarstvo zdravstva.

Polako će doći sve na svoje.
Francuska je ozakonila obavezno cjepljenje za medicinare i još dvije profesije.
Slovenija od 23. kolovoza obustavlja besplatno testiranje za one koji nisu cjepljeni a žele otići tamo gdje je dokaz o cjepljenju obavezan za pokazati.
Ubrzo će ovakav sistem uvesti i druge države eu.
Država daje priliku - cjepi se besplatno ili si plaćaj antigenske testove, gubi vrijeme na testiranja.
Dobro je tako, zašto bi zdravstvo trošilo silne novce na stotine tisuća onih koji se ne žele cjepiti besplatno na skupe testove svaka tri dana.

Status
Nisu omogućeni daljnji odgovori.

Najnoviji postovi

Na vrh