E ovako mislim uzimati štore-a 402 83 godište,a pošto ga mislim koristiti najviše za košenje zanima me pašu li kose od drugih traktora i to od kojih???
Jel zna tko jel paše kosa bočna iz Štoreta 402 na universala 445, mislim dali su i nosači isti i kako to uopče ide od traktora do traktora, kose su iste (mislim na strižne bočne) a različiti su nosači koji se šarafe na traktor i duljina kardana?
Imam Štorea >30 let, a još nisam videl kak ta kosa s pogonom na sredini izgleda...Štore 402 ima dvije mogučnosti:1. češča varijanta je s pogonom odozada remenicom na kardanu. To su standardne kose koje pašu na Štore 404 , Univerzal 3 cilindra. 2. rijeđa varijanta kad traktor ima izvod za kosu na getribi. Pogon od sredine. Inače često vidim u oglasima da ljudi napišu za izvod pogona za kosu da je to priprema za 1. pogon, no nažalost nije.
Mojemu nebu. "Muda" za kosu na mojemu su zamijenjena izvodom prednjeg pogona :finga:A kaj misliš da bu mu pod starost sama zrasla :finga:
Ja imam štore 402 i pripasanu bočnu kosu od Univerzala na njemu. Kosa je Gramipova i dobro radi. Jedino su se nosači španera remena morali pomaknuti par cm da bi se kosa mogla prišarafiti na traktor.E ovako mislim uzimati štore-a 402 83 godište,a pošto ga mislim koristiti najviše za košenje zanima me pašu li kose od drugih traktora i to od kojih???