Ja sam prije par dana 3 put demontirao fergazer. Prvi put sam prošao čeličnom žicom po rupama, ispuhao i sastavio. Motor je radio minutu i pol i stao. Drugi put sam opet kao čistio i puhao zubima i ostao uvjeren da je dobro. Radila minutu i stala. Upalim više put ponovo sve isto. Onda sam očistio brtvu iglice plovka, a naročito prostor ispred nje. Tek onda sam uspio normalno puhati kroz sve to. Motor je proradio, ostavio sam ga u radu sve dok nije potrošio sav natočeni benzin.Nema na njemu membrana.
@plus, bio sam ga raskopao, odnosno skinuo sam samo donji dio čašicu i ona je bila čista. Ostalo nisam dirao kao ovi na videu, mogu i to raskopati, nije problem.
Stvar je da je ta kosilica potrošila sve ukupno možda tri rezevara, ne znam kakva nečistoća ili nešto slično bi se uopće moglo stvorit od te male količine goriva.
I ja sam na brzaka bio uvjeren da sam čeličnom žicom, kao licnom napravio posao čišćenja. Nisam, morao sam se jako potruditi.
Ovaj tvoj PVC fergazer je isto negdje zaštopan nekakvom sitnicom, a zakompliciran je do nepotrebnosti...