A di sam,došle nove igračke pa se igram
inlove):,nisam se još pozabavio slikama,ali jesam kozama. Nočas je bilo sranja padala je kiša cilu noć pa je na šest mista pao put tu smo izgubili dosta vrimena,a danas je opet padala cili dan,morali smo malo reagirat! Sad malo o kozama,to jede i jede jadne neznaju za "teću" (jednaka mješavina jećma,mekinja,prekrupe i feta suhog kruha u toploj vodi) i onda polako čekaj da malo pojedu,pa opet dovedi na teću i tako sat vremena i onda smrvi pola tablete monila i daj na špricu u usta,i onda uzmi klišta i skini markice (jeben sve koji stavljaju markice) obe dvi imaju ognjojena uha,pa uzmi hidrogen i isperi,pa uzmi betadin i dobro namoći,a da jednoj i malo odgrizen rep,pa i to isperi i betadin i onda se malo poigraj sa njima i malo upozoravaj stare da ih ne busaju, čista zabava!
Ali stvarno nekome bi stvarno trebalo zabranit držat životinje,jer ove su se izlegle kad i ova moja a duplo su manje nevjerovatno, i te uške,mogo je to digod i pogledat i pošpricat sprejom da se to toliko ne ognjoji!!!
Sriča moja šta mi je veterinar dobar prijatelj pa sutra odma dolazi jer mi je dosta više neplaniranog sranja, mojima ide obavezno kalcij jer su sve prevelike u odnosu na stupanj gravidnosti,mora bit da svaka nosi po tri, jer su im drobi preveliki a ovima novopridošlima bi još i antibiotik i vitamini da se riješi sve to šta su donile sa sobom,inaće nisam pristalica kemije,ali ovdje stvarno treba reagirat,zamislite kad vam velika koza uz svu ovu dobru prehranu kad izađe vanka u pašu više puta klecne na prednje noge i samo gledaš oće se dignut ili je noga pukla!
A šta se raspisa!!!