neki dan radio kobasice od bravetine...jednog dana će bit i od jaretine.....naravno,neće bit ni na kakvim emisijama jedino na forumima....od one 3 koze i jednog prča ispalo 4 koze....konačan dogovor valjda u utorak,pomalo sam nervozan....beštije žive u ne baš "idealnim"uvjetima...koliko sam kroz puškarnicu uspio vidit jednoj su nokti dulji nego što je imala zsa-zsa gabor ikad....nadam se da će mi ih prepustit....žive u štali 3x3m...nikad nisu bile van...ispod njih je metar djubra....doslovno....nisam idealan stočar al ovo mi ne miriše nikako....Na poljoprivrednom portalu agro klub izašo je interesantan članak o kozarima i kulenu od jarečeg mesa.
neki dan radio kobasice od bravetine...jednog dana će bit i od jaretine.....naravno,neće bit ni na kakvim emisijama jedino na forumima....od one 3 koze i jednog prča ispalo 4 koze....konačan dogovor valjda u utorak,pomalo sam nervozan....beštije žive u ne baš "idealnim"uvjetima...koliko sam kroz puškarnicu uspio vidit jednoj su nokti dulji nego što je imala zsa-zsa gabor ikad....nadam se da će mi ih prepustit....žive u štali 3x3m...nikad nisu bile van...ispod njih je metar djubra....doslovno....nisam idealan stočar al ovo mi ne miriše nikako....
Moje danas dobile čip i naušnice - markice.
Danas vagao jare staro 1 mj. i 12 dana, ima 16 kg veterinar kaže da je to super.
Kakva su vaša iskustva?