Dajem im kostovit, ali ona se jedina tako cudno ponaša. Ipak hvala!!!S tim se jos nisam susreo pa ti nemogu puno pomoc!!!
Mozda ju nesto iritira pa iz tog razloga se tako ponasa!!!
Dali im dajes kostovit ili neki drugi oblik vitamina i minerala?
Nema na cemu!!!
Mozda ce netko od clanova znati o cemu je rijec?
Znam, prije kada sam imala problema pogledala bih ovdje da pronađem riješenje i više puta je to bilo uspješno, a onda sam odlučila napraviti korisnički račun kako bih i ja možda mogla vama pomoći u nečemu.Forum je dobra stvar za takve stvari,nitko nezna sve a zajedno mozemo pomoc jedni drugima!:icon_thumright:
Dajem im kostovit, ali ona se jedina tako cudno ponaša. Ipak hvala!!!
Ja svoje kozliće ostavim sa majkom oko tjedan dana onda kozliće odvojim i puštam ih kozama samo dok podoje.Prve godine sam ih ostavila duže skupa i tako su kozama izgrizli sise da im nisu dale dojiti dok ranice nisu zarasle.Pozdrav uzgajivačima koza .
Pa ako more savjet, imam dvje koze Fran.alpina oba dvje su sjarne i trebale bi se
jariti oko 24/30. 02. mama i kčer zajedno su u boxu 3,5 X 4 m. več sam pripremio lampu za grijanje i pomalo im puštam kroz noč da ih grije i ako je prostor zidan . E sada me interesira dali mogu biti zajedno u tom prostoru prilikom jarenja ili bi ih morao odvojiti da se nebi nedaj bože nešto dogodilo, i kak nadalje sa jaričima dali ih odvajati ili ostavljati zajedno sa kozama, lani su cicali do 6 mj. starosti. Hvala na odgovorima.
kad ste već kod kostovita koju smjesu bi bilo najbolje dodavati kozama u vezi Kalcija ja pravim topli napoj ujutro i naveče i to dvije šake mekinja(oljupina pšenice) i jedna šaka hamura(mljeveni kukuruz) i uz to imaju dal izu onaj mineralni kolut e sad me interesuje u vezi ovog koštanog brašna znam da je zabranjeno al ima neki proizvod vitaredin ne znam da li to da kupim to mi komsija daje kravama ??