Vetrinari šta rade rade za svoju zaradu i dobit šta je sasvim normalno večina antibiotika nisu za vrijeme laktacije ali i sami morate znati kad se pojavi bolest da je i samo mlijeko upitno zato je važnije da se životinja izliječi nego gledati na par dana na karancenu za mlijeko večina bolesti se liječi antibiotikom i zato nevidim zabrinutost u liječenju bolesnih životinja u takvim slučajevima se negleda laktacija nego zdravlje životinje, a da vetrinari rade sve kak treba nerade ...
bog forumaši..ja sam početnik u kozarstvu.Moja koza se još nije tjerala pa me zanima da li će se uopće tjerati i kako se uopće ponaša kad se tjera.Koza je alpina,ali ne čistokrvna..unaprijed vam hvala..!:
farmervg kako je kod tebe za vrijeme ovih poplava,dali ti je bila ugrozena stala sa kozama?
Gledam TV i kazu da nisu dobre prognoze za Veliku Goricu
farmervg kako je kod tebe za vrijeme ovih poplava,dali ti je bila ugrozena stala sa kozama?
Gledam TV i kazu da nisu dobre prognoze za Veliku Goricu
Bok svima,
Molim Vas za pomoć...
Gdje na području Velike Gorice ima jarac za podgonit kozu...? Znam za farmu u Lukavcu, ali mislim da je 200 kn jako bezobrazna cijena... Uvijek smo plaćali 100 kn, ali ti ljudi više ne drže koze... Svaka pomoć je dobrodošla... Hvala unaprijed