poz novi sam u sadnji kornisona pa ako moze netko ukratko da mi objasni samo.Napravio sam rede i zategao mrezu e sad me zanima od mreze jeli ide prvo sistem kap po kap da se stavlja uza samu mrezu pa sadnica ili obrnuto mreza sadnica pa navodnjavanje
haha, od ove godine tek u fazi kotidelona, još mjesec i kusur do berbe, samo. :icon_cool:A ja mislila od ove, i već sam se krenula diviti!!!!!!!
Ja koristim taj starter. Treba ga dati 4 puta po 1.25 kg na 1000l, a u medjuvremenu pustati samu vodu kroz sistem. 5. dan trebam spricati sa Bevicur (ako sam dobro napisao), a 7. dan Actara i Ridomil! Spricanja se obavljaju predvece kad sunce pocinje zalaziti. Tako je meni receno. Kad dobijem plan za dalje javim se. Sto mi je poznato odgovoricu. Ovo mi je sad druga godina kako radim kornisone za Agronu iz Zivinica. [emoji6]Jeli ovo starter koji sad treba da pocnem da dajem kroz sistem kap po kap
Poslano sa mog BLOOM koristeći Tapatalk
Ja koristim taj starter. Treba ga dati 4 puta po 1.25 kg na 1000l, a u medjuvremenu pustati samu vodu kroz sistem. 5. dan trebam spricati sa Bevicur (ako sam dobro napisao), a 7. dan Actara i Ridomil! Spricanja se obavljaju predvece kad sunce pocinje zalaziti. Tako je meni receno. Kad dobijem plan za dalje javim se. Sto mi je poznato odgovoricu. Ovo mi je sad druga godina kako radim kornisone za Agronu iz Zivinica. [emoji6]