I
ihorzic
Guest
šta mu je to na vrhovima lista inaće je ljepa boja
Hrabro nema šta, tako rano u sadnju i još na kontinentu. Definitivno, možemo i mi ići tako rano u sadnju ali previše je to riskantno i plus toga, raditi tunele u plasteniku, previše posla i muke - otkrivaj danju - pokrivaj noću neznam, svaka vam čast:roll:PetullaRZ, lijepa rasada, kod mene su svi završili sadnju do 20 03, ima ih koji su sadili 05 03, kod mene ima poneki rod 4-5 cm. Jutra su prilično hladna nije mu bilo baš udobno ali napreduje nekako.
Kupi 1-2 tenziometara; jedan stavi na 10 cm dubine i drugi na 20-25 cm dubine. Pa kada tenziometar uđe u "crveno" počni sa natapanjem i dok ne dođe u "zeleno".Pitanje presadio bi rasadu krastavca u plastenik, e sada pri presađivanju ....
i kada krenuti u intezivno navodnjavanje nakon presađivanja?
LP.
Pitanje presadio bi rasadu krastavca u plastenik, e sada pri presađivanju odmah zaštititi krastavac
-protiv bolesti i koje?
-staviti tunele od agrila ili ne zbog temp.oscilacija?
-poljati Proplantom SL ili ne?
i kada krenuti u intezivno navodnjavanje nakon presađivanja?
LP.
Hvala Vam:supz:
Sljediti ću Vaše savjete,to je sigurno.
Gdje nabaviti Thiofer?
I može li protifert LMW?
Protifert LMW je drugačiji proizvod, nisam ga koristio a prema sadržaju i namjeni također je biostimulator rasta kao i Thiofer koji je po meni kvalitetniji proizvod(vjrovatno i skuplji). Sve o Thioferu www.plodovizemlje.hr. tu sam na raspolaganju za savjete.