kod nas u dalmaciji jos koji dan oko 15do20.4 zavisi od polozaja zemljištaljudi kad sadite krastavac na otvoreno (pokrivanje agrilom),
kod nas u dalmaciji jos koji dan oko 15do20.4 zavisi od polozaja zemljištaljudi kad sadite krastavac na otvoreno (pokrivanje agrilom),
kod nas u dalmaciji jos koji dan oko 15do20.4 zavisi od polozaja zemljišta
čemu toliko rano??kad se mi bojimo zime na otvorenomeJa idem u ponedeljak i utorak.
čemu toliko rano??kad se mi bojimo zime na otvorenome
Nije to rano ja kasnim pet dana oko 15,05 se moraju brat i tad je dobra cjena. Svake godine se sade oko 10,04 ali ova je godina malo čudna pa se kasni.
jel pokriješ direkt po krastavcima ili na lukove
od koliko grama si stavio agrilŠto se tiče agrila ja ga prvi put koristim ove godine, kako sam bio u žurbi zbog mraza postavio sam ga direktno na papriku a u knjigama sam pročitao da može da se postavi direkno tako da nisam ni razmišljao dali je to dobro ili nije. Kako vidim paprika normalno raste i izgleda mi sasvim dobro i neću ga skinuti još bar sedam dana.
to ti piše kad uzimašE to nisam mjerio nisam ni znao da ih ima lakši i teži uglavnom vidim da ga paprika podiže.
tako je po m2,,, moj je klasicni 17grama, kolko se sjecam to je davno bilo 20g 22g stvarno se vise ne mogu sititiNišta nisam ni gledao evo sad tražim na internetu podatke o težini, ili ako već znaš koje sve težine ima napiši, predpostavljam da je to po m2.
za salatu ne treba i takve kulture al ako se radi o krastavcu koji će na špagu bili bi dobri nosači logično je jbg :supz: al nemoj da te to straši neces ga i tako dugo drzati pokritog,,,to sto sam naveo da trebaju nosači nije obavezno al nebi skodilo dapače al napravije si puni pogodak sto si stavije agrilEvo pročitaj ovo što sam pronašao.
Pritisak lutrasil folije na biljke može se usporediti s pritiskom kapi vode, tako da se folija neposredno postavlja preko usjeva, bez nosača i zatezanja, samo se učvrsti na krajevima kako je ne bi podigao i otpuhao vjetar.
Stavio sam ga na papriku dan prije mraza a krastavac mi je imao unutra male najlone pa mi se čini da je agril bolji.
A zar nije nekada bilo najlona sa rupicama baš zbog prozračnosti?...I agril je bolji od folije zato što je prozračan a folija to nije.