Neznam dali je raniji od opalita pošto sam ga pomiješao (greška) i ja to moram pitati druge proizvođače.
Jel ima kod tebe bijele musice ove godine?,kod mene ni jedne al zato Trips rastura.
Neznam dali je raniji od opalita pošto sam ga pomiješao (greška) i ja to moram pitati druge proizvođače.
PetullaRZ, lijepo izgleda nema šarenila po listu, kod mene ima šareni listova ali nije nikakvo čudo šta je sve pretrpio.
Petulla,koliko baci taj salatar Po kvadratu?
Minimum 10kg po stablu ukoliko sve prođe bez boleštine ili nametnika. Ja imam problem sa nematodama tako da mi je prinos oko 8kg,ali se nadam da će kalemljeni (otporan na nematode) i upotrema AO gljive povećati prinos odnosno produžiti period berbe.
Znaci oko 25kg/m2,mi možemo samo da sanjamo o takvim prinosima s ovim kornisonimA..Cisto informativno ,koliko košta 50ml Laser u hrvatskoj,ovdje oko 12€?
koja je zadnja cijena krastavaca koju nudite ja ne trgujem ali me zanimaju oscilacije cijena
Kod nas je cijena ternutno ok. Otkup 0,8 EUR za kg dok na zelenoj tržnici ide po1,1EUR za kg. Za očekivati je da će cijena padati iz tjedan u tjedan, ali bitno je da se ne ponovi prošla godina (bakterija e.c.) kada se cijena i otkup totalno srozao. Meni je važno da cijena u prosjeku(od početka do kraja berbe) bude na razini ranijih godina a to je 4 kn(0,5EUR za kg) jasno, uz što bolji prinos.PetullaRZ ,
Kakva je cijena kod vas, kod nas je munjevitom brzinom spala na 2,5-3 e /10 kg već nekoliko dana, a danas oko podne se popravila na 3,5-4 e /10kg. Za moji 15g proizvodnje krastavca u plasteniku ova cijena nije bila nikad, za ovaj datum obično bude 7,5-9e / 10kg.
Cijene svog povrća u sezoni padnu, uglavnom zbog ponude(a ponude stižu od svakud). roba proizvedena u plastenicima drži cijenu i ratuje sa cijenama uvezene robe, dok ne dođe roba iz vanjske proizvodnje i tada naglo padaju cijene a to se dešava krajem 06.mj.(rajčica 3-4kn, krastavac2kn, paprika 5-6kn, tikvica 2kn itd) i sve niže i niže. A da nije tragično bilo bi smješno tada se i uvozi pored domaće proizvodnje.pa to je dobra cijena ali nije mi jasno zašto toliko padne na kraju
Cijene svog povrća u sezoni padnu, uglavnom zbog ponude(a ponude stižu od svakud). roba proizvedena u plastenicima drži cijenu i ratuje sa cijenama uvezene robe, dok ne dođe roba iz vanjske proizvodnje i tada naglo padaju cijene a to se dešava krajem 06.mj.(rajčica 3-4kn, krastavac2kn, paprika 5-6kn, tikvica 2kn itd) i sve niže i niže. A da nije tragično bilo bi smješno tada se i uvozi pored domaće proizvodnje.