Nositelj uzme na papiru kredit, a neka druga osoba moze bit suduznik...U vezi poljoprivrednog kredita u bankama, jel bas mora biti osoba na koju glasi OPG ili moze neko drugi?
Nositelj uzme na papiru kredit, a neka druga osoba moze bit suduznik...U vezi poljoprivrednog kredita u bankama, jel bas mora biti osoba na koju glasi OPG ili moze neko drugi?
Ako je kredit na opg, onda na osobu na koju glasi opg.U vezi poljoprivrednog kredita u bankama, jel bas mora biti osoba na koju glasi OPG ili moze neko drugi?
Ima, recimo neće ti odobriti zajam ako:Jel ima nekih posebnih uvjeta koji možda nisu navedeni ili nešto? I jel se zna jel se nastavljaju sad iza 12.mj 2020.te?
Da ti uštedim muke pisanja i prikrivenog reklamiranja na forumu daj napiši lipo odma IBAN da mogu prebacit lovu.Definitivno treba truda i strpljenja, ali se isplati. No, ostavite se iluzija – za svaku kunu poticaja treba se dobro pomučiti. Član sam obitelji s dugom tradicijom poljoprivrede i dosta zemlje, pa ni nama nisu dali ništa na lijepe oči. Ali evo, da se pohvalim da sam i ja dobio jedan zajam od 150,000kn, što će otići na radnike (sezonce) i strojeve. Ali hoćete iskreno? Natežem se s tim samo zbog obiteljske tradicije. Moj pravi izvor zarade već dugo su kriptovalute, i prema tome zemlja mi dođe kao kakav težak hobi. Tko imalo prati tečaj valute bitcoin ili drugih, zna koliko je ovo unosno tržište ove godine. A čak i kad pada, rudarenjem se može dobro povući...gdje smo nekad držali perad, danas su mi strojevi za bitcoin…a prema onom što mi zarade, zemlja mi je džeparac…eto toliko.