• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

KREŠO

K

KRESO

Guest
vidi,vidi " oko sokolovo" ;) motor je fiat ,ali ovo je drugi motor prvi je zaribao prije dvije godine ali
šta je izdržao i nkad nije bio otvaran a traktor je 76g...... ovaj drugi motor je od univerzala isto fiatoa licenca
ma ide ko šašav i ima negdje ja mislim 42ks jako sam zadovoljan sa njim a kod mene je preko 20 god :blackeye

Z

zrine892

Guest
e jbm viroviticu...imate dobrih cura tamo...morat cu na vikend kod tebe...;) ;)...tako dobre da su gume škripale na autu...

K

KRESO

Guest
ha,ha,ha a tek u zagrebu jučer stari moj ima ih na prikolice :mrgreen:

Z

zrine892

Guest
KRESO kaže:
ha,ha,ha a tek u zagrebu jučer stari moj ima ih na prikolice :mrgreen:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :blackeye :blackeye :D :D

K

KRESO

Guest
je ...što se mene tiče najbolji imt proizvod 533+fiatov motor :blackeye

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
28,683
KRESO kaže:
je ...što se mene tiče najbolji imt proizvod 533+fiatov motor :blackeye
Taj Universal-ov motor ti ima 45ks pri 2400 rpm, a vrti se do 2550 po ravnom. I jako se voli vrtiti :roll: Dakle, bzina mu je vrlina. Bobo bi rekel da ide 60 km/h po ravnom :lol: :lol: :lol:

K

KRESO

Guest
već sam jednom prilikom napisao da se ljudi križaju kada ih prestižem sa fercem :mrgreen:

buban

Član
Tu od
11 Lis 2007
Poruka
121
super je :!:
jel ja to vidim da je registriran kod mene u selu ih ima jedno 40 i nijedan nije registriran :mrgreen:

Z

zrine892

Guest
buban kaže:
super je :!:
jel ja to vidim da je registriran kod mene u selu ih ima jedno 40 i nijedan nije registriran :mrgreen:
on je gradski tip... :blackeye :blackeye :blackeye

K

KRESO

Guest
ja registriram tako što je dosta na cesti pa zlu netrbalo ...a nije to neka investicija ( nekih 800-900kn godišnje)

buban

Član
Tu od
11 Lis 2007
Poruka
121
to je ispravno razmisljanje
nego vec duze vrijeme ti hocu rec da ti se divim sto stignes to sve obradit sa svojim traktorima a 575 jos ni nema kabinu
svaka ti cast :!:

K

KRESO

Guest
ma to je moj stari glavni maher ja pomognem koliko stignem jer radim u jednoj firmi...
ma stigne se samo treba dobra organizacija...a što se tiče 575 taj se kod mene isplatio jeno tri puta
i nadam se da mu ove godine dolazi smjena ...

Najnoviji postovi

Na vrh