ŠANANA kaže:Ta otvorena bala nije sudanska, to je GRAŠAK+JEČAM :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
nije premokro, to na slici je tek otvorena bala, znači ništa nije dirano s nje, kad sam odmotao jedan krug unutra je čistam ok :!: :!:
Prek dana je malo odmotam po betonu i podnoć je taman za hraniti
cabage kaže:A jel hoće to krave jesti? Siguran sam da dignu njuške dok doneseš u jasle
ŠANANA kaže:gdje bi se najbrže mogao taj katalog nabaviti, baš bi mi trebal :?: :?: :?: :?: :!: :!: :!:
Prvih dva obrokoa sam im malo posolio, ali sve u svemu dobro su prihvatile, sad kad se skroz prilagode na to, jer to nikad u životu nisu jele, bude valjda i proizvodnja krenula, nadam se za jedno tjedan dana
Balu razmatam ujutro i nanosim u štagalj i tamo se do podnoć malo prosuši i tak im je fino to pojesti podnoć, isto tako i napravim navečer za obrok ujutro :mrgreen:
Kak se bala sve više troši, sve je bolje izgleda prema unutrašnjosti , planiram da bude trajala oko 4-5 dana
Sve u svemu, za sad sam zadovoljan :roll: :roll: 8)
ŠANANA kaže:moje su malo možda pale s proizvodnjom, s obzirom da im je to vlika promjena hrane odjedanput, dok se skroz priviknu bude i povečanje, da dajem im i sjena, ali najviše sjenaže, za sad sve normalno seru, nadam se da nebude proljeva, ne solim im više, to samo sam prva 2 obroka jer su me tak čudno gledale :shock: :shock: koda sam im donio neznam što u jasle :mrgreen:
Bogec, ak imaš katalog viška, obavezno mi donesi da se ja nemučim s traženjem , vidjet češ sutra sjenažu