bogec
Aktivni član
- Tu od
- 16 Stu 2007
- Poruka
- 2,276
Re: krmno bilje i travnjaštvo
veliš prvi put to imaš
za prvi put je ok, buš se ti ispraksirao pa bude puno bolje, sad je tak kak je
inače ljulj je bio jako dobar svaka čast ide to tebi po malo
neče se pokvarit, dobro su omotane
inače ova balirka new holand ima ju jedan kod nas u selu i isto ne može radit sjenažu, za suho je fenomenalna al za sjenažu nije, tako da možda i kod tebe je tako , imaš tehniku al stroj nije za to, a ko zna drugi put češ ti več nešta skužit pa če bit bolje bale
tx75
do masseya je i do zelene boje, i ja volim kad su mi slike lijepe a vidiš da je na svim slikama traktor ljepe boje, tj sve su slike podosta lijepe i zelene, ovisno o čem se radi
to je bio fakat jeftin fotić al ima funkcija da boli glava kolko toga piše u uputama
bbrane kaže:Znam da nisu ispale kako sam planirao masa nije bila osušena dovoljno suncem sam prevrtao i ostalo je
dosta neprosušene mase pa su neke bale ispale mekane.
Nisam još kupio pauk za rasturanje otkosa ,malo je više vlažnije valda se neće pokvarit ,javili su kišu pa sam požurio dva dana je bilo na njivi.
Nosio sam jednu po jednu .
veliš prvi put to imaš
za prvi put je ok, buš se ti ispraksirao pa bude puno bolje, sad je tak kak je
inače ljulj je bio jako dobar svaka čast ide to tebi po malo
neče se pokvarit, dobro su omotane
inače ova balirka new holand ima ju jedan kod nas u selu i isto ne može radit sjenažu, za suho je fenomenalna al za sjenažu nije, tako da možda i kod tebe je tako , imaš tehniku al stroj nije za to, a ko zna drugi put češ ti več nešta skužit pa če bit bolje bale
tx75
do masseya je i do zelene boje, i ja volim kad su mi slike lijepe a vidiš da je na svim slikama traktor ljepe boje, tj sve su slike podosta lijepe i zelene, ovisno o čem se radi
to je bio fakat jeftin fotić al ima funkcija da boli glava kolko toga piše u uputama