Neznam sta da radim sa krompirom
Imam 10ak ari uz reku,i cim sam posejo bila bujica i poplavi njivu,povukla se voda,al je idalje lezala voda na polovini njive,i posle10-15dana osusi i nekako nikne,pa onda urari kisa i sruci se voda sa brda pravo u njivu i opet poplavi,nakon toga je lepo krenuo,ogrnuo sam ga,prskao i sve sto treba i odem na more i kad sam se vratio imo sam sta da vidim,nema ni jedan list,sve plamenjaca ubila,a to je bila polovina jula,
Probavo sam pre 15-20dana da vadim,nije veci od klikera,ima poneki veci,otprilike ko semenski ,mozda malo veci,al retko,jos je i neki korov narasto,meni do ramena,pa neznam sta da radim,dal da vadim to,da samo zaorem ili da ostavim pa sta izgura sl god,samo naprolece da prihranim,trenutno traktorom nemogu da udjem jer blato,a kako stvari stoje necu moci do daljnjeg jer jednako najvljuju novu kisu
Ja sam mislio samo da pokosim korov i ostavim tako kako je,al baba vice da ce ga mraz ubiti i da ce istruliti,a komsije pricaju da ce izgurati sledece godine,pa neznam sta da radim