• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Krumpir

mtd001

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
20 Svi 2010
Poruka
6,906
Ovako je moj izgledao u subotu ujutro nakon tuče koja ga zatukla,a taman bio za okapanje.

DARIJUS

Iskusan lik
Tu od
9 Stu 2011
Poruka
6,743
zatuklo i zlatice...bio sam jučer ujutro u Zvečaju, još je bilo leda uz cestu kao da su ralice čistile...

Philby

Član
Tu od
21 Tra 2014
Poruka
530
E jebiga. Kod nas je prošlu subotu bilo leda, ali srećom ogrnuli ga dan prije i kako je bio prikupljen nije ga mnogo izbušilo. Kod komšije stuklo kao kod kolege mdt001.

mali

Dobro znana faca
Tu od
17 Velj 2015
Poruka
2,967
Tako je meni prošle godine bilo 2 puta led.
Prinos na pola i što možeš

Krumpironja

Iskusan lik
Tu od
7 Svi 2010
Poruka
4,085
Moj je dobio sve, za ovu godinu mi ostaje samo izvadit ga, u planu je i vadilica neka, pluga cu se rijesit

Prilozi

• image.jpg
    image.jpg
    82.3 KB · Pregleda: 88

iwanho

Iskusan lik
Tu od
30 Lis 2008
Poruka
8,621
Krasan je. :)
Mojeg je nakon okapanja zapljusnul izrazito jaki pljusak. Tjedan dan se nije maknul pa smo onda još jednom okopali. Sad su ga jako napale zlatice, jučer su dobile dozu actare. Izgleda da bum ove godine moral 2x špricati. :(

mali

Dobro znana faca
Tu od
17 Velj 2015
Poruka
2,967
Evo moga s jedne parcele bude dobar ako ovako nastavi.
Još nije tretiran s ničim osim stompom.

Krumpironja

Iskusan lik
Tu od
7 Svi 2010
Poruka
4,085
Ja sam jučer sa Mospilanom prošo, nadam se da se više neće pokazat, kod mene danas kiša pada ali lagano, za sada sve idealno

mtd001

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
20 Svi 2010
Poruka
6,906
Krumpironja,koji ti je razmak između redova kad vidim da specijal ide bez problema u njih?

samko

Dobro znana faca
Tu od
19 Tra 2012
Poruka
1,420
Jedna iz zagrtanja prije tjedan dana. Marabel. Sadnja mislim 15.4.

IMG_20180518_144147.jpg

homa

Novi član
Tu od
25 Svi 2014
Poruka
9
Može li mi netko reći što se dogodilo u mojem krumpiru.Poćeli su žutjeti donji listovi i otpadati,plamenjača i koncentrična pjegavost nije,ne znam dali ću uspijeti postaviti sliku,dugo to nisam radio pa sam zaboravio,hvala!
Ako może kratka uputa za postavu slike iz fotografija.

Posljednje uređivanje:

bhorv

Dobro znana faca
Tu od
26 Ruj 2008
Poruka
2,661
Meni se čini rizoktomija,,za slike,,kad pišeš poruku, crvenim slovima u kučici piše..idi na napredno, zatim opet kučica s crvenim slovima..uredi privitke...i prati upute do kraja...

homa

Novi član
Tu od
25 Svi 2014
Poruka
9
Hvala,nisam siguran što je posrijedi i štobi mogao poduzeti.

Evo slike ako uspiju
. 20180531_134653.jpg

20180531_134425.jpg

Posljednje uređivanje od moderatora:

mali

Dobro znana faca
Tu od
17 Velj 2015
Poruka
2,967
Nema kiše kod mene mjesec dana bez ikakve oborine.
Jedan pljusak od 5 min ,zelja nismo nijedne sadnice posadili .
A ako ovako nastavi ni nećemo

Najnoviji postovi

Na vrh