stvarno odličan krumpir?daj mi reci pošto ga prodaješ..
ma mi isto prodajemo nekaj na tržnici ..al je cijena 6 kn a neki biser prodaval po 4 kn u samoboru mladi krumpir užas
jel netko probao prskati krumpir sa razrijeđenom otopinom koprive????:|
ljudi pozdrav,
koliko god sam zelio fotodokumentirat, opet sam propustio, ovaj put mi je aparat bio mjesec ipo na popravku...
Uglavnom, moj Glamocki Desire nakon dosta loseg iznicanja sad igleda super!
Posadio sam 350kg 10.04.2011, otprilike 25.05.2011 zagrnio,
bilo je zlatice, raskotila se, polio cca tjedan poslje zagrtanja otopinom koprive...i sad je u cvijetu, nema je uopce,niti je grizla list?!?!
Sad sta ce bit sa samim prinosom vidit cemo!
Namjeravam jos mozda krajem ovog tjedna zalit sa jedno 20-25 m3 vode...
i mozda jos jedan put polit koprivu jer mi jeostalo jos 200l
Gustajte ljudi
Bobostar reci dali krumpir mora da cvate šta se desi ako cvjetanje izostane.Evo i mog krumpira; lijevo jearla (već ocvala), desno desire u cvatu.
p.s. Imam još nešto povrća, ali je ovaj krumpir reprezentativan, ha, ha.....
p.s.s. Tlo je klasična crvenica, ovo "smeđe" je problem fotoaparata na mobitelu.
ja sam svoga 4 puta zagrnio.......zadnji puta je bilo poslije velikog pljuska, kada su se kučice "otopile" pa ih je trebalo popraviti.......i tada sam mogao zadnji puta u njega.......
Bobostar reci dali krumpir mora da cvate šta se desi ako cvjetanje izostane.
Krumpir ti je za primjer.
Mene čeka bar još dva tretmana protiv plamenjače i to sistemik+daconil. Krumpir sadim kasno (par puta mi je mraz napravio 100% štetu,a imam i vodu za natapanje) i onda je i vegetacija malo duža (min. cijeli lipanj i dio srpnja).kod mene sada otpadaju cvjetovi.......i mislim da više neću ulaziti u njega......do vađenja
da te pitam!
Kad je krumpiru cvatu, jel izbjegajes radove oko njega (jel mu cvijet osjetljiv) ili sve normalno...
Mislim se jos jednom ogrnut, ali bi mi cvijet dirao traktor...
Koliko prosjecno traje cvanje?
Jel radite sta poslje?
Zivio!
Mislim da ti je bolje ne dirat ako si vec jednom nagrnuo nema potrebe drugi put.
A sad kad cvate ono je najbitnije i sad on puni iz cime .
Ako uništiš onda si napravio poso...