marabel i belarosa...dobar za papat... 🤭
Vratila se naša Johabica
Slični problemi kod mene. Jučer posađeno oko 4000m2 na polju, Ljubuški. Javlja led, pokušati ću prije leda navući dva sloja agrila, a kiša pada, biti će puna zemlja vlage...Opa braco, pa neki mi se i vesele!
Tnx, tnx.
I da velim, ja sam krumpir posadila prekjučer.
U plasteniku.
I sada drhturim, evo vele da će biti niske temperature.
U utorak ga oblačim, navlačiti ću agril, ali tko zna kako će se ovaj sport završiti - može proći ok, a može se javiti i rizoktonija.
Srećom pa je muž vruć od posla pio hladnu vodu pa zaradio kikavost i malecko kašljucanja, pa nismo još stavili kpk i pustili vodu. Mala prednost. Hehe......
Inače, prošle godina su nam se smrzli - po prvi puta - bočni redovi - sa svake strane jedan - cima je bila već iznad koljena, pokrito jednim slojem agrila.
Ti nećeš mirno spavati ovih dana. Mokra zemlja je problem ako minusi budu veći, lakše mrzne.Slični problemi kod mene. Jučer posađeno oko 4000m2 na polju, Ljubuški. Javlja led, pokušati ću prije leda navući dva sloja agrila, a kiša pada, biti će puna zemlja vlage...
Ako pomaže, umjetna kiša nebi trebala biti problem.Ti nećeš mirno spavati ovih dana. Mokra zemlja je problem ako minusi budu veći, lakše mrzne.
Bilo bi fino da kiša ili snijeg smoče agril i on fino smrzne i ponaša se kao izolator.
Nadam se da će se poklopiti idealna kombinacija i omogući zaštitu od zamrzavanja tla.