• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Krumpir

llmb0611

Iskusan lik
Tu od
11 Ožu 2013
Poruka
3,320
Vrucina je isto stres za biljku, a dolaze temp preko 30°... s obzirom da ide u kombinaciji ide u smanjenoj dozi...

llmb0611

Iskusan lik
Tu od
11 Ožu 2013
Poruka
3,320
Drin s razlogom nekim u ovom stadiju ili?

Nego cime bi bilo pametno preventivno protiv plamenjace?
s obzirom da temp idu preko 30° pamenjaca nece biti sada problem...veci problem je alternarija sad...

llmb0611

Iskusan lik
Tu od
11 Ožu 2013
Poruka
3,320
Kasno navecer..sa manjom dozom...ja sam taman prije ovih vrucina...sad bi vec moglo svasta biti. .tikve su mi jednom dobile po listovima jer su vec bile visoke temp...a isao sam kasno navecer...tako da mozda bolje ne...neces puno dobiti a mogao bi glupost napraviti..n

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
32,757
View attachment 92201
Nadam sr zadnji ulazak...
Signum(za alternariju)+acrobat(altetnarija+plamenjaca)+pola doze ampligo+drin...
Uhhh, ja vjerujem da rod bude jebeni, ali ti svi silni otrovi.... takav imam i u dučanu. Ja sadim malo zadnjih par let, za naše potrebe. Da ga ima do novog leta i ni dana duže. Ni to mi se ne isplati ali da barem to malo jedem kolko tolko "eko", mada je i to pitanje kolko je to eko..
Kasnije kupujem takav špricani.

Najnoviji postovi

Na vrh