A jbg odi radit neki veći poso pa ces vidit...ja sve radim sam i ne stignem sve
hahahha to sve sto si napravio jedan zemljak napravi do 8 u jutro :rolfer: artyman:Ljudi ja se dižem u 8 u 9 sam vani i radim ali meni treba 1,1:30 za npr.. nakrcat prikolicu...dok to odepljam...pa moram malo i počinut nisam od železa...pa odem na ručak sat vremena odmorim i opet radit...meni ne smeta sta vozim po noći imam svjetla..ali neču počet krcat po škurome sigurno ako je nakrcano nije problem odpeljat ali ako treba krcan onda drugi dan...ja jako često zalomim po škurome radit
Ljudi ja se dižem u 8 u 9 sam vani i radim ali meni treba 1,1:30 za npr.. nakrcat prikolicu...dok to odepljam...pa moram malo i počinut nisam od železa...pa odem na ručak sat vremena odmorim i opet radit...meni ne smeta sta vozim po noći imam svjetla..ali neču počet krcat po škurome sigurno ako je nakrcano nije problem odpeljat ali ako treba krcan onda drugi dan...ja jako često zalomim po škurome radit
A jbg ja imam vremena,i ne želim se forsirat dok me volja radim a kada mi je dosta prestanem nije mi za silu da to radim
pa naravno,moraš se pazit da ne u.ebeš opet ruke.....:lol:
ma nije posao zec da će uteć....ili možda je..:scratch
bolje netko drugiVećina posla koji ja radim je...jer ili ću ja ili će neko drugi
koliko si uze za taj vrtBudina je 37 pa na više dosta duboko je iso...a sada je bio malo na godisnjem pa sada opet radi kako uleti bitno da se okrene lova
Budina je 37 pa na više dosta duboko je iso...a sada je bio malo na godisnjem pa sada opet radi kako uleti bitno da se okrene lova
koliko si uze za taj vrt